کد خبر:۱۱۸۸۶۶۸

در کرج ۲۰ برابر ظرفیت زیست محیطی بارگذاری شده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در دهمین کنگره ملی ترویج وآموزش کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست پایدار در مورد مشکلات زیست محیطی کرج گفت: در موضوع محیط زیست در کرج بالغ بر ۲۰.۴ برابر ظرفیت زیست محیطی بارگذاری شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عزیزاله افضلی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در دهمین کنگره ملی ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست پایدار که در دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد افزود: استان البرز از قدیم به بخش کشاورزی معروف بوده که متاسفانه اکنون از این بخش به دلیل ایجاد ارزش افزوده زمین، تغییر کاربری های زیادی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در موضوع محیط زیست در کرج بالغ بر ۲۰.۴ برابر ظرفیت زیست محیطی بارگذاری شده است. افضلی یادآورشد: امروز در استان البرز علاوه بر مشکل آب، محدودیت های دیگری به دلیل تراکم جمعیتی بالا داریم. وی اظهار کرد: البرز چهارمین استان به لحاظ تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور است.

معاون استاندار البرز گفت: باید از دانش بنیان به نفع کشت و کشاورزی استفاده شود و در حوزه های مختلف از آن بهره مند شد. افضلی تاکید کرد: استفاده از پارک های علم و فناوری و تبدیل دانش به حوزه کسب و کار و تجاری سازی دانش را باید در برنامه داشته باشیم که ظرفیت آن در البرز مهیا است. وی با اعلام فعالیت ۴۸۷ واحد دانش بنیان در این استان گفت: ۵۰ درصد واحدهای دانش بنیان این استان مربوط به بخش کشاورزی و دامپروری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: مباحث نوآوری و دانش بنیان کشاورزی که در تامین غذایی جمعیت کشور موثر است و جزو مسایل پدافند غیرعامل تعریف می شود را باید مد نظر قرار داد. وی افزود: پیوست امنیت غذایی در تمام وزارتخانه ها تعریف شده که استفاده از ظرفیت دانشگاهی سرعت عمل را در ایجاد زمینه های زیرساختی در انجام امنیت و بهبود شرایط غذایی استان البرز به وجود می آورد.

گفتنی‌است: دهمین کنگره ملی ترویج وآموزش کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست پایدار در دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج از امروز آغاز شده و تا فردا نهم آبان ماه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار