آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۸۹۲۰
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان:

تمهیدات لازم برای تامین کود مورد نیاز کشت‌های پاییزه کشاورزان در نظر گرفته شده است

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان گفت: کود دی آمونیوم فسفات برای استفاده انواع محصولات کشاورزی زراعی، باغی، صیفی جات و گلخانه در اختیار کشاورزان کرمان قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، محمد محسن قاسمی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان در جمع خبرنگاران بیان داشت : طی ابلاغ وزارت جهاد‌کشاورزی به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در اوایل مرداد ماه سال جاری، این شرکت موظف شد تا با اتخاذ تدابیر لازم، مقدار ۲۰۰ هزار تن کود دی‌آمونیوم فسفات (DAP) را از منابع داخلی و خارجی تامین و برای استفاده در کشت انواع محصولات کشاورزی زراعی، باغی و حتی سبزی و صیفی‌جات و گلخانه ها، در سراسر کشور در اختیار کشاورزان قرار دهد.

او با اشاره به آغاز کشت پاییزه افزود: با توجه به شناخت کشاورزان از اثربخشی این کود فسفاته و همچنین نیاز بخش کشاورزی به آن، بلافاصله برنامه تامین کود دی‌آمونیوم‌فسفات از محل تولید داخلی و همچنین واردات، در دستور کار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در مرحله اول مقدار ۱۰۰۰ تن کود به استان کرمان تخصیص داده شده و در حال حمل و تخلیه در کارگزاری‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان می‌باشد، بیان داشت: آمادگی داریم این نوع کود را در اختیار کلیه کشاورزان سراسر استان قرار دهیم و هیچ نوع محدویتی برای مصرف از نظر نوع کشت و محصول وجود ندارد.

 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان اعلام کرد: درچارچوب الگوی کشت، حتی کشاورزان سبزی و صیفی‌کار نیز می‌توانند پس از دریافت حواله الکترونیکی از مراکز خدمات کشاورزی منطقه خود، کود دی‌آمونیوم‌فسفات را از کارگزاری‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سراسر استان دریافت نمایند.

او در خصوص ذخایر استراتژیک کود‌های یارانه‌ای (اوره، فسفات و پتاس) در استان و مبادی‌ها تصریح کرد: هم اکنون این میزان بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ تن می‌باشد که روزانه حدود ۳۵۰ تن انواع کود کشاورزی از انبار‌های سازمانی کرمان، مبادی و پتروشیمی‌های کشور به مقصد کارگزاران و عاملین فروش ارسال می‌شود. 

قاسمی گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یکی از مهمترین شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی است که به عنوان اولین و بزرگترین زنجیره تامین و توزیع نهاده‌های کشاورزی، وظیفه بسیار مهم تامین و توزیع انواع نهاده‌های کشاورزی به ویژه کود‌های یارانه‌ای را در کشور برعهده دارد.

او تصریح کرد: این شرکت تا کنون این وظیفه حساس را به بهترین نحو ممکن، به انجام رسانده و علیرغم وجود تمامی چالش‌ها در چند سال اخیر به ویژه محدودیت‌های ریالی و ارزی، تحریم‌های ظالمانه، توانسته است در چارچوب برنامه ابلاغی تمامی کود‌های یارانه‌ای (اوره، فسفات و پتاس) مورد نیاز کشاورزی را به موقع تأمین نموده و در استان کرمان از طریق ۱۴۷ انبار کارگزاری توزیع کود، در اختیار کشاورزان در سراسر استان، قرار دهد.

وی افزود: کشاورزان می‌توانند از طریق سامانه کنترل و پایش، درخواست الکترونیک خود را جهت دریافت کود دی آمونیوم فسفات ارسال و پس از تایید مرکز خدمات از کارگزار مربوطه کود را دریافت نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار