به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در نشست تشکیلاتی مدیران کانونهای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و روسای بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ در مشهد عنوان کرد: این برنامه، موقعیت بسیار ارزشمندی است و این نشستها منتهی شود به برنامه و ماموریتهایی که در سطح دانشگاه داریم و بتواند به نقشه راه دانشگاه کمک کند.
وی ادامه داد: گرچه تبیین فرهنگ بسیج و ارائه برنامههای فرهنگی و همچنین توانمند سازی در حوزههای مختلف جزو برنامههای اصلی این نشستها است، ولی بحث تبادل نظر و آسیب شناسی نیز در حوزه بهداشت و درمان، بخشی از ماموریت بسیج بوده و کماکان خواهد بود و ما نیز قطعاً در حوزه مدیریت دانشگاه از این نقطه نظرات استفاده خواهیم کرد.
توکلی افزود: قطعاً بسیج جامعه پزشکی به عنوان بزرگترین نهاد داوطلبانه در سطح وزارت بهداشت در بین تشکلهایی که در حال حاضر در کشور وجود دارد میتواند دیده بان خوبی برای حوزه مدیریت دانشگاه باشد و این فرصت مغتنمی است.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۷۴ که بیش از ۸۰ هزار پزشک و پیراپزشک در دفاع مقدس تشکل جامعه پزشکی را شروع کردند و فعالیت کانونها نیز در سال ۱۳۹۴ بود که به طور رسمی ابلاغ و اعلام شد، و این بحث فرهنگ بسیج جامعه پزشکی در دانشگاههای علوم پزشکی شکل گرفت و منجر به برنامههای بسیار خوب و روحیه بخشی شد که هم افزایی نیز در کنار حوزههای ماموریتی در دانشگاه در زمینه بهداشت، درمان، آموزش پزشکی و حتی پژوهش ایجاد کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پیوست فرهنگی در کنار برنامههای فرهنگی هم کمک کرد که ما بالاخره بتوانیم سند دانشگاه اسلامی را نیز در این بین داشته باشیم، و به عنوان یک محصول بسیار مشخص در نقشه راه دانشگاههای علوم پزشکی این نکته بسیار مهم است.
وی تصریح کرد: بحث دیگری که به عنوان ماموریتهای بسیج در نظر گرفته شده؛ با همکاری حجت الاسلام سلیمانی نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و گروه معارف، بتوان نقشه راهی را در پیش روی برنامههای دانشگاه ایجاد کرد تا بتوانیم کمیتههای فرهنگی را در حوزههای مختلف تقویت کنیم.
توکلی ادامه داد: برنامههای فرهنگی که در حوزههای دانشجویی قطعاً کمک میکند که روحیه نشاط و افزایش قوای جسمانی و روحیه جهادی در حوزه دانشجویی تسری داده شود. قطعاً در حوزه دانشجویی نیاز است که ما توجه ویژه کنیم به برنامه و اردوهای فرهنگی؛ که با هماهنگی بسیج و حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی انجام خواهد شد. در بحث کارمندان نیز به همین ترتیب باید در تمامی برنامهها پیوست فرهنگی داشته باشد تا به اعتلای دانشگاه کمک کند.
وی گفت: بخش دیگری که باید توجه کنیم گروههای جهادی است تا بتوانیم تقویت و ارتقا را در حوزه مدیریت بحران در سطح دانشگاه داشته باشیم. توجه ویژه به مناطق کم برخورداری که در حاشیه تهران داریم در واقع حضور همکاران در بسیج جامعه پزشکی بتواند پیام عدالت در سلامت در دانشگاه را جاری کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: این نکته بسیار مهم است که ما توجه کنیم به برنامههای فرهنگی به خصوص در سطح شبکههای بهداشتی؛ و در ۵ شبکه اصلی که در حاشیه تهران داریم، قطعاً بتواند با نهادهای درون شبکه هم افزایی ایجاد شود و بتوانیم برنامههای دانشگاه را در این سطح ارتقا دهیم.
وی گفت: قطعاً تمام تلاش و انرژی را در جهت ارتقاء و اعتلای دانشگاه علوم پزشکی ایران به کار میگیریم که انشالله نام دانشگاه علوم پزشکی ایران به بلندای نام کشور عزیز ایران اسلامی بدرخشد.
توکلی خاطرنشان کرد: به هر صورت برای تقویت این برنامه و نشستها و اردوهای فرهنگی و عقیدتی که بتواند منابع و سرمایههای انسانی دانشگاه علوم پزشکی را ارتقا دهد حمایت خواهیم کرد و توجه خاصی را در دانشگاه به این حوزه خواهیم داشت.