برطرف کردن مشکلات نيروگاه اتمي فوکوشيما در كوتاه مدت امكان پذير نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۰۲۰
مقامات ژاپني:

برطرف کردن مشکلات نيروگاه اتمي فوکوشيما در كوتاه مدت امكان پذير نيست

مقامات ژاپن مي‌گويند امکان انجام سريع طرح برطرف کردن مشکلات نيروگاه اتمي فوکوشيما با نصب سپر مهار کننده راديواکتيو وجود ندارد و اجراي آن دست‌کم تا شهرويور ماه به طول خواهد انجاميد.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پرس تي وي، شرکت برق توکيو  امروز اعلام کرد که از اين شرکت خواسته‌اند تا مطالعاتي را درباره فرايند نصب اين سپر مهار کننده راديواکتيو انجام دهد.
 
در اين ميان يک شرکت بزرگي که مسئول بررسي اين روش است، اعلام کرد، ساخت اين سپر تا حدود تير ماه آغاز نخواهد شد.
 
گفته مي‌شود که مهندسان ژاپني موفق شده‌اند، با تزريق سديم سيليکات به منظور پوشاندن شکاف‌هاي رآکتور دوم نيروگاه فوکوشيما، از انتشار بيشتر راديواکتيو به آب‌هاي دريا جلوگيري کنند.
 
شرکت تپکو هشدار داد که سطح راديواکتيو در آب دريا به هفت ميليون و پانصد برابر سطح مجاز رسيده است.
 
اين شرکت روز دوشنبه اعلام کرد که هيچ راه ديگري به‌جز استفاده از آب آلوده با درصد کم به مواد راديواکتيو براي خنک کردن رآکتورهاي آسيب ديده اين نيروگاه در اقيانوس آرام وجود ندارد.
 
وي افزود که اين مسئله هيچ خطري براي مردم ندارد.
 
ژاپن پس از درخواست کمک از امريکا و فرانسه، اکنون از روسيه نيز براي ارسال کشتي سوزوران درخواست کمک کرده است.
 
کشتي سوزوران يکي از بزرگترين وسايل جمع‌آوري کننده آب‌هاي آلوده به راديواکتيو در جهان است که در زمان غرق شدن زيردريايي اتمي روسيه، آب‌هاي آلوده منطقه را تصفيه کرد.
 
برخي کشورهاي آسيايي، واردات محصولات غذايي از مناطق نزديک به نيروگاه اتمي فوکوشيما در ژاپن را به دليل وجود سطح بالاي يون 131 راديواکتيو در محصولات کشاورزي و شير توليدي اين مناطق، ممنوع کرده‌اند.
 
زلزله 9 ريشتري و سونامي ويرانگر پس از آن كه در ژاپن سيستم خنک کننده ژنراتور توليد برق نيروگاه اتمي فوکوشيما را از کار انداخت، موجب انتشار گسترده مواد راديواکتيو در منطقه شد.
 
بحران ژاپن بيش از 12 هزار نفر را به کام مرگ کشيد؛ از سرنوشت بيش از 15 هزار و پانصد نفر ديگر نيز همچنان اطلاعي در دست نيست./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار