به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مجتبی عبداللهی استاندار البرز روز چهارشنبه در کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های علم و فناوری و سازمان های نوآوری ایران که به میزبانی پارک علم و فناوری البرز برگزار شد، اظهار کرد: اکنون البرز حائز رتبه چهارم کشور در استقرار واحدهای دانش بنیان است که به دنبال جایگاه سوم در برنامه کوتاه مدت هستیم. حوزه سرمایه گذاری این استان طی سه سال گذشته شاهد مشارکت حداکثری بخش خصوصی در بخش دانش بنیان ها با سرمایه ثبتی سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی بوده است.
وی با بیان اینکه ۴۸۶ واحد دانش بنیان در البرز مستقر هستند، ادامه داد: وجود بیش از ۵۵ هزار دانشجو و عضو هیات علمی، فعالیت بیش از ۳۰ مرکز پژوهشی، ۳۰ مرکز فناوری نظیر مراکز رشد و نوآوری شتاب دهنده و مراکز توسعه و تولید قراردادی از مزیت های استان البرز به شمار می روند. استاندار البرز ادامه داد: حوزه سرمایه گذاری این استان طی سه سال گذشته شاهد مشارکت حداکثری بخش خصوصی در بخش دانش بنیانها با سرمایه ثبتی سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی بوده است.
عبداللهی گفت: رشد شرکت های دانش بنیان البرز در چهار سال گذشته بیش از ۲ برابر بوده و پیش بینی می شود این روند با توجه به ظرفیت بالای استان همچنان ادامه داشته باشد. استاندار البرز افزود: سال ۱۴۰۰ شاهد تاسیس نخستین مرکز توسعه و تولید قراردادی با همکاری حداکثری بخش خصوصی با رقم سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار میلیارد ریالی در استان بودیم.
وی ادامه داد: استان البرز قطب شرکت های دارویی به ویژه داروهای بیوتکنولوژی است که با در بر داشتن بیش از ۹۰ شرکت دارویی رتبه دوم کشوری را داراست که از این میان تعداد ۶۱ شرکت دانش بنیان هستند. عبداللهی گفت: استان البرز در طرح توسعه زنجیره های ارزش راهبردی که توسط معاونت اقتصادی وزارت کشور مدیریت می شود بعنوان قطب دارویی معرفی شد.
استاندار البرز تصریح کرد: فعالیت و تاسیس مراکز توسعه و تولید قراردادی کشور با مشارکت همان بخش خصوصی از افتخارات این استان می باشد. وی افزود: یکی دیگر از پروژه های ملی که در استان البرز توسط پارک علم و فناوری پیگیری شد، راه اندازی و فعال سازی دبیرخانه مالکیت فکری ویژه زیست بوم دانشگاهی کشور است که این موضوع همواره یکی از دغدغه های اصلی بوده است.
عبداللهی گفت: به رغم اتفاقات مهمی که در سالهای اخیر در استان البرز رخ داده اما همچنان فقدان ساختارهای نوآوری و فناوری در تمام شهرستان ها با پراکندگی نرمال حس می شود که یکی از برنامههای اصلی زیست بوم استان توسعه این ساختارها بصورت عادلانه در تمام شهرستان های استان است.