به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امروز شنبه در نشست مجمع سلامت گیلان پیشرفت فیزیکی و موانع اتمام بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی بیمارستان لاکان رشت با حضور هادی حقشناس استاندار گیلان مورد بررسی قرار گرفت؛ احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت از سال ۱۳۸۸ آغاز شد، این بیمارستان برای بهرهبرداری با چالشهایی از جمله تامین زمین برای احداث پست برق مواجه است.
استاندار گیلان بعد از شنیدن مشکل یاد شده و چرایی به زمین ماندن و رفع نشدن این مساله از مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری، شرکت توزیع برق منطقهای و مدیرکل فنی استانداری خواست این مشکل را فوری برطرف کنند.
وی در این نشست، بند به بند مصوبات پیشین، پیشرفت فیزیکی و چالشهای احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی را بررسی و از مسئولان دستگاههای اجرایی آخرین اقدامات انجام شده و موانع موجود را جویا شد.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اهمیت احداث و تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی رشت، بر تلاش همگانی جهت احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی رشت و تکمیل زیرساختهای آن، تأکید کرد.
راه دسترسی به بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت از دیگر مشکلات مطرح شده در این نشست بود که استاندار گیلان برای رفع سریعتر این موضوع از مسئول مربوطه خواست تا با ترک تشریفات، ظرف یک هفته این مشکل را برطرف کند.
حق شناس، فقدان راه دسترسی به بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی را معضلی دیگر دانست و دستور داد تا اداره کل راهداری و حملونقل جادهای گیلان تا اقدام به برگزاری مناقصه پیمان احداث راه دسترسی و انعقاد قرارداد در آینده نزدیک کند.
استاندار در ادامه عدم مجوز ماده ۲۳ قانون برنامهو بودجه برای احداث طرحهای عمرانی برخی از طرحهای سلامتمحور نظیر بیمارستان جایگزین پورسینا را یکی دیگر از چالشهای نظام سلامت دانست و گفت: در فصل بودجهبندی هستیم و لازم است دانشگاه علوم پزشکی گیلان نهایتاً تا ۱۹ آذرماه مصوبه این مادهقانونی را تهیه و جهت گنجاندن در بودجه به مجلس تقدیم کند.
وی تصریح کرد: برای بررسی و رفع مشکلات پیش روی احداث بیمارستان جایگزین پورسینا رشت باید نشست جداگانه با حضور پیمانکار، مشاور پروژه و نمایندگان مجلس در کارگاه محل اجرای این پروژه برگزار و موضوعات مربوط به این بیمارستان هدفمند پیگیری شود.
استاندار گیلان همچنین با اشاره به کیفیت پایین نان در گیلان، گفت: یکی از عمده دلیل پایینبودن کیفیت نان در استان فقدان آموزش و عدم توجه به فرایند تهیه و پخت نان است.
وی با بیان اینکه مردم باید از نان تولیدی در گیلان لذت ببرند، افزود: حمایت از تولید نان کامل اعم از تحویل زمین تا پرداخت تسهیلات موردتوجه استانداری گیلان است و باید ضمن توجه به مقرونبهصرفه کردن تولید نان، از اسراف در تولید نیز پرهیز کرد.
استاندار گیلان همچنین از آمادگی تصویب احداث مجتمعهای تولید نان کامل در استان با همکاری سندیکای تولیدکنندگان آرد و اتحادیههای تولید نان خبر داد.