به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ روایت برنامهای که به مناسبت ۱۳ آبانماه دردانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران چه بود که صدای رسانههای معاند را درآورده است؟ صدای رسانههای معاند بابت مهمان این برنامه درآمده است.
مهمان برنامه ۱۳ آبان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران «حمید نوری» است؛ کسی که پس از یک هزار و ۶۸۰ روز بازداشت غیرقانونی به ایران بازگشته است. حال نقش مهمان ویژه برنامه این است که از خاطرات حبس غیرقانونی خود تعریف کند. شاید در نگاه اول برای همه ما این امر عادی باشد که یک مهمان بخواهد خاطرات خود را بازگو کند، اما باید بدانیم که پشت پرده سرصداهای رسانههای معاند چه مسئلهای است؟ در ابتدا یک بیوگرافی نسبت به مهمان برنامه داشته باشیم تا بدانیم که او چه کسی است و چه اقداماتی انجام داده است.
مهمان ویژه برنامه ۱۳ آبان چه کسی بود که رسانههای معاند بابت دعوتش در دانشکده دچار خوف و و حشت شدند؟ مهمان ویژه ما حمید نوری شهروند ایرانی و کارمند سابق قوه قضاییه است که ۱۸ آبان سال ۱۳۹۸ حین ورود به فرودگاه استکهلم توسط پلیس سوئد بازداشت شد. اتهام حمید نوری براساس ادعاهای واهی و متناقض گروهک تروریستی منافقین طراحی و آنها مدعی شدند که نوری در مقطعی، زندانبان منافقین در ایران بوده است. این موضوع که مبنای محکمه سوئدی قرار گرفت، سبب شد تا اصل برائت و حق آزادی رفتوآمد این شهروند ایرانی از سوی مقامهای سوئدی نقض شود. این تبعه ایرانی پس از ۲۰ جلسه دادگاه در ۲۸ آذر سال ۱۴۰۲ در دادگاه تجدیدنظر و در اقدامی سیاسی و به دور از روند عادلانه به حبس ابد محکوم شد.
نوری حال پس از یک هزار و ۶۸۰ روز بازداشت غیرقانونی به ایران بازگشته است و دانشجویان بسیج دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران او را برای این برنامه دعوت میکنند تا خاطرات حبس خود را بازگو کند.
در سابقه حمید نوری مشاهده میکنیم که او در مقطعی، زندانبان منافقین در ایران بوده است؛ حال کینه رسانههای معاند و منافقین نسبت به اورا متوجه شدیم؛ این موضوع برای منافقین و رسانههای معاند یک مسئله بسیار بزرگ تلقی میشود و آنها سعی کردند در روز ۱۳ آبان ماه برنامه دانشکده علوم اجتماعی را برهم بزنند.
همانطور که همه دانشجویان دانشکدهها و دانشگاههای سراسر کشور میدانند، بیلبوردهایی از سمت دانشگاهها به دانشجویان داده میشود تا برنامههایی که دارند در آنجا اعلام کنند؛ این بیلبوردها به بخشهای بسیج دانشجویی؛ انجمن علمی و فرهنگی اختصاص داده میشود تا دانشجویان عملکرد و برنامههای از قبل تعیین شده را در آنجا قرار دهند.
از نظر حقوقی؛ دانشجویان اجازه ندارند بدون اجازه از بخش مرتبط مطلب و متنی را داخل بیلبوردها بگذارند چرا که این کار پیگرد قانونی دارد؛ در برنامه ۱۳ آبان ماه دانشکده علوم اجتماعی که از طرف بسیج دانشجویی دانشکده برگزارشده بود؛ ماجرایی پیش میآید که ابتدا در رسانه معاند سرو صدا میکند.
روایت برنامه اینگونه است که برنامه درحال برگزاری است که دانشجویان چند برگ دست نویس روی بیلبورد بسیج نصب میکنند و عکسهای این بیلبورد را برای رسانه معاند ارسال میکنند؛ این کار دانشجویان ناصحیح است، چرا که بیلبوردیی که برای بخشی از دانشگاه است، دانشجویان نباید بدون اجازه از اعضای آن گروه مطلبی را در بیلبوردها بگذارند، این بیلبورد مختصص بسیج دانشجویی بوده است و دانشجویان با این عملکرد خود گویا در زمین دشمن بازی کردند.
این عملکرد دانشجویان طعمه رسانههای معاند میشود و آنها نیز همچون گذشته از آب کره میگیرند و با ادعاهای غیرمستند سعی بر اختلال در دانشکده را داشتند. حال پس از گذشت یک هفته از آن موضوع؛ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران دوباره یک پژوهشگر(امین فرج اللهی) را برای نشست پرسش و پاسخ دانشجویی پیرامون موضوعات دهه ۶۰ دعوت کرد تا دانشجویان در رابطه با سوالاتی که دارند به گفتگو بپردازند.
بسیج دانشجویی این برنامه را داخل لابی تدارک دیده بود تا دانشجویان کثیری باهم به گفتگو بپردازند، اما نیم ساعت قبل از شروع مراسم این اجازه از دانشجویان سلب میشود و آنها را به تالار گفتگو هدایت میکنند تا دانشجویان در یک محیط بسته به گفتگو بپردازند.
در اوایل جلسه تعدادی دانشجو به صورت نامحسوس عکس و ویدئو میگرفتند و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه جلسه را ترک میکنند چرا که این نشست مسئلهای برای آن دسته از دانشجویانی که در زمین دشمن بازی میکنند ندارد.
در ادامه حاشیههای ویژه برنامه ۱۳ آبان ماه دانشکده علوم اجتماعی، مجیدی زاده در رابطه با اتفاقات و حاشیه آن روز گفت: هفته قبل به مناسبت ۱۳ آبان ماه سالروز مبارزه با استکبار جهانی تصمیم گرفتیم که اقای حمید نوری را به دانشکده دعوت کنیم. تا اقای نوری در رابطه با اسارت خود در کشور سوئد ارائه دهد. الحمدالله برنامه ما به خوبی پیش رفت، اما یک سری از دانشجویان در اعتراض به حضور آقای نوری روی بیلبوردی که برای بسیج دانشجویی است یک سری پلاکاردهای را چساباندند و در بیلیوردهای لابی نیز مطالب خود را چسباندند.
وی افزود: محوریت نکاتی که آنها داشتند در رابطه با بجثهای سال ۱۳۶۷ بوده است، ما آنجا مقابله کردیم بابت اینکه چرا روی بیلبوردهای بسیج مطالب را نصب کردند. چرا که هر بردی برای هر تشکل است و سایر تشکلات نمیتوانند پلاکاردهای خودشان را داخل برد قرار دهند. ضمن اینکه برای ما یک خط قرمزیی وجود دارد این است که افرادی بخواهند از سازمان نفاق که گذشته آنها معلوم است، حمایت کنند؛ بنابراین ما تصمیم گرفتیم که هفته بعد از ان ماجرا یک فضا سازی را ایجاد کنیم از شهدای ترور منافقین و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص جهاد تبیین دارند یک برنامهای که وجود دارد بحث اعدامهای دهه ۶۰ تببین شود که ما بسار علاقمند بودیم که این موضوع را در لابی دانشکده برگزار کنیم که دانشجویان زیادی درگیر شوند، اما روز مراسم، حراست به ما اطلاع داد که به علت شلوغیهای احتمالی در دانشکده این گفتگو به تالاری که مشخص کردند انتقال دادیم.
مجیدی زاده گفت: رسانههای معاند از حواشی ایجاد شده در دانشکده کوهی برای خود ساختند که گویا در دانشکده علوم اجتماعی چه اتفاقی افتاده است؛ البته که همه ما میدانیم که رسانههای معاند از کاه کوه میسازند و دانشجویان باید تدبیر ویژهای ببینند تا در زمین دشمن بازی نکنند.