آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۲۶۷۲
در مراسم رونمایی از ۱۰ عنوان کتاب تازه‌های نشر شاهد؛

اوحدی: کتاب راهکار مقابله با ناتوی فرهنگی است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت کتاب و کتاب‌های صوتی، آنها را ابزاری مؤثر در مقابله با ناتوی فرهنگی و جنگ نرم دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از ۱۰ عنوان کتاب تازه‌های نشر شاهد امروز برگزار شد.

سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: در دنیای پر هیاهوی امروز، با وجود آن‌که صحبت از ارزش‌های انسانی فراوان است، اما چشم، گوش و زبان‌ها بسته شده و جنایت‌هایی رخ داده که در طول تاریخ بی‌سابقه است. رهبر انقلاب بار‌ها تأکید کرده‌اند که ما در معرض هجمه فرهنگی قرار داریم و روزی که هشدار شبیخون فرهنگی را دادند، دشمن در غفلت ما مشغول به کار بود. اکنون در میانه یک ناتوی فرهنگی قرار داریم.

وی ادامه داد: هنگامی که به این مسائل ورود می‌کنم، بیشتر به عمق و عظمت کار شما نویسندگان پی می‌برم. پیامبر (ص) می‌فرمایند انسان در طول زندگی‌اش فرصتی دارد و باید ببیند که چقدر از این فرصت بهره می‌برد. در زندگی انسان‌ها نسیم‌های بهاری از برکات خداوند می‌وزد.

اوحدی با اشاره به اهمیت کتاب در جامعه گفت: با وجود تمامی پیشرفت‌های تکنولوژیک، کتاب همچنان جایگاه ویژه و مهمی دارد. آنچه در تاریخ اسلام رخ داد، توسط راویان منتقل شد؛ اما وقایع عظیم همچون ظهور اسلام و رویداد‌های کربلا از طریق کتاب‌ها با جزئیات به ما رسید. دوران دفاع مقدس نیز پس از واقعه کربلا، یکی از درخشان‌ترین برهه‌های تاریخی به شمار می‌رود.

وی در پایان افزود: ترویج حماسه‌های این میدان و باقی‌ماندن جریان حق علیه باطل رسالتی پایدار در طول تاریخ است. کتاب‌های صوتی، با ارزش افزوده‌ای که روی اثر نویسنده ایجاد می‌کنند، عصاره وجود نویسنده را با صدای گوینده تبدیل به گفتار می‌کنند و به همین میزان تأثیرگذاری‌شان بیشتر می‌شود. در این دنیای امروز که با ناتوی فرهنگی و جنگ نرم مواجه هستیم و جوانان ما هدف قرار گرفته‌اند، کتاب‌های صوتی می‌توانند به زبان خودشان یک نهضت ایجاد کنند، به‌ویژه در حوزه رسانه‌ای که اکنون جریان بزرگی را در خارج از کشور داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار