به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انتصابهای پرتعداد و کم دقت دولت چهاردهم در دانشگاهها گویا کار دست وزارت علوم داده است. اگر از انتصاب سرپرست دانشگاه هنر بگذریم به انتصاب جنجالی جدید سرپرست دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران میرسیم. این انتصاب همچون انتصابهای قبلی حاشیههایی دارد که در ادامه به آن میپردازیم.
۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳ سرپرست دانشکده علوم خانواده توسط سید حسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران منصوب میشود.
در حکم انتصاب آمده است: «احتراماً نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده سرکارعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران منصوب میشوید. از سرکارعالی انتظار دارد با بهرهمندی از ظرفیتهای آن دانشکده، با برنامهریزی دقیق و عملیاتی، نقشی شایسته در تحقق بخشیدن به اهداف راهبردی دولت وفاق ملی به ویژه مسئولیتپذیری اجتماعی، در دانشگاه تهران ایفا نمائید.
مزید توفیقات شما را در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه دانشگاه تهران "نماد آموزش عالی کشور" از درگاه خداوند متعال خواستارم. سید حسین حسینی
سرپرست دانشگاه تهران»
اعظم راودراد، سرپرست دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در سال ۱۳۴۰ و در شمیرانات متولد شد. وی مدرک کارشناسی را در رشته علوم اجتماعی دانشگاه تهران (۱۳۶۵) مدرک کارشناسی ارشد را در رشته جامعه شناسی از دانشگاه تهران (۱۳۶۹) و مدرک دکترا را در رشته جامعه شناسی از دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا (۱۳۷۵) اخذ کرده است. حوزههای مورد علاقه وی عبارتند از: «ارتباطات تصویری»، «ارتباطات جمعی»، «تجزیه وتحلیل برنامههای رادیو و تلویزیون»، «جامعه شناسی ارتباطات اجتماعی»، «جامعه شناسی هنر»، «جامعه شناسی هنرو ادبیات»، «مبانی ارتباطات جمعی»، «مطالعات رادیویی»، «روش تحقیق در هنر»، «جامعه شناسی سینما»، «سینما و مطالعات فرهنگی» است. وی در سه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می کند.
بررسی مواضع رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران دارای نکات جالبی است؛ آنچنان که وی در صفحه شخصی خود در اینساگرام در یکی از پستهای خود با صراحت کامل از جنبش «زن، زندگی آزادی» حمایت میکند و در کپشن پست خود مینویسد: «با تمام وجود از این جنبش حمایت میکنم و آرزو دارم به بیراهه نرود نه به حجاب اجباری! یک کلام».
وی در یکی دیگر از پستهای خود عکس «مهسا امینی» را میگذارد و هنر اعتراض...» را مینویسد؛ همچنین او در تصاویر متفاوتی با افراد بی حجاب عکس میگذارد و صراحتا از جنبشی که ضد انقلاب اسلامی است حمایت میکند.
حال سوالی که برای جامعه دانشگاهی پیش میآید این است که او چگونه رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران شده است؟
جامعه دانشگاهی مشتاقانه منتظر پاسخ این سوال است که چگونه امکان دارد فردی که به صراحت از حرکت منتهی به آشوب که در دانشگاهها و کشور اختلال ایجاد کرده است حمایت میکند، رئیس دانشکدهای در دانشگاه تهران شود! آیا شرایط و ضوابط قانونی بصورت برابر در حق همه اعمال شده و عدالت نیز در کنار وفاق برقرار است یا خیر؟!
دولت چهاردهم به دولت وفاق معروف است، اما این وفاق گویا بلای جون افراد شده است. در کدام دولت و کشوری فرد به راحتی میتواند از حرکتی که ضد کشور و آرمانهای انقلاب است حمایت کند و در نهایت او را رئیس دانشکده یکی از دانشگاههای مهم کشور کنند؛ دانشگاه مهد علم است و باید به این نکته توجه کنیم که با انتصابهایی که صورت میگیرد روند دانشگاه دچار اختلال نشود.