آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۴۲۱۹
طی تفاهمنامه‌ای صورت می‌گیرد؛

همکاری‌های مشترک میان کتابخانه ملی روسیه و کتابخانه مجلس شورای اسلامی

در دیدار رؤسای کتابخانه مجلس شورای اسلامی و کتابخانه ملی روسیه (کتابخانه لنین) در مسکو تفاهمنامه همکاری‌های مشترک در زمینه‌های پژوهشی و دانش‌افزایی و تبادل آثار به امضا رسید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسعود معینی‌پور، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی روز گذشته ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳ (۱۵ نوامبر ۲۰۲۴) ضمن بازدید از کتابخانه ملی روسیه در مسکو (کتابخانه لنین) با رئیس این کتابخانه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار چندین نسخه خطی به زبان فارسی از جمله کلیات سعدی و فرهنگ لغات شعوری برای رئیس کتابخانه مجلس نمایش داده شد.

همچنین در این دیدار رئیس کتابخانه ملی روسیه از ریاست کتابخانه مجلس شورای اسلامی ایران، حمایت و آموزش در زمینه مرمت نسخ خطی و آثار چاپی سنگی و سربی قدیمی را خواستار شد.

برگزاری نشست‌های مشترک ایران شناسی، مطالعات شرق‌شناسی و اسلام‌شناسی از جمله پیشنهاداتی بود که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

همچنین در این دیدار گفتگو‌هایی درباره جریان تاریخ علم و تولید نظریه‌های طبقه‌بندی علوم و اثرگذاری بر جریان طبقه‌بندی علوم مطرح شد.

معینی‌پور در این نشست توضیحاتی درباره آثار نسخ خطی موجود در کتابخانه و مرکز اسناد مجلس ارائه کرد و رئیس کتابخانه ملی روسیه نیز با اظهار اطلاع از جایگاه و نفاست آثار موجود در کتابخانه مجلس شورای اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد همکاری‌های مشترک بین دو کتابخانه شکل بگیرد.

در ادامه این نشست تفاهمنامه‌ای بین دو کتابخانه ملی روسیه و کتابخانه مجلس شورای اسلامی به امضای طرفین رسید که طی آن در حوزه مطالعات، پژوهش‌ها و نشست‌های مشترک، دوره‌های دانش‌افزایی، انجام پروژه‌های مشترک مرمت، نسخه‌شناسی و تصحیح نسخ خطی و تبادل آثار همکاری‌های مشترکی صورت گیرد.

در پایان این دیدار از رئیس کتابخانه مجلس شورای اسلامی برای حضور در همایش روسای کتابخانه‌های کشور‌های عضو بریکس دعوت به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار