کد خبر:۱۱۹۴۵۱۹
امام جمعه ایلام:

همه مسئولان استان برای ساماندهی مرز مهران وارد عمل شوند

امام جمعه ایلام گفت: در مقابل زوار اربعین مسئول هستیم و باید نحوه برخورد‌ها و مدیریت‌ها و خدمات رسانی در این مرز تغییر کند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام الله نور کریمی تبار صبح یکشنبه در نشست شورای اداری استان ایلام اظهار کرد: نباید به پست و مقام نگاه مادی داشت و ادعای سهم خواهی کرد، مسوولیت‌ها باید بر اساس شایستگی‌ها اعطا شود.

وی بیان کرد: یکی از خطرناک‌ترین افت‌های مدیریتی سهم خواهی است، اگر چنانچه مسوولیت بر اساس تکلیف شد، خداوند متعال هم کمک می‌کند. انسان تکلیف گرا تا آخرین لحظه هم تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: از نظر نیروی انسانی ظرفیت‌های بسیار خوبی و با تجربه بالا در استان و خارج از استان داریم، باید از ظرفیت و تجربه این افراد استفاده شود.

امام جمعه ایلام گفت: از کسانی که داری توان و تخصصی علمی، اقتصادی هستند، باید در استان و برای حل مشکلات در بخش‌های مختلف استفاده شود.

الله نور کریمی تبار افزود: یکی از اولویت‌های اصلی در استان ایلام باید ساماندهی مرز مهران باشد، این مرز به واسطه اربعین و حضور میلیونی زوار اربعین ظرفیت بزرگی برای توسعه استان است.

وی اضافه کرد: در مقابل زوار اربعین مسوول هستیم و باید نحوه برخورد‌ها و مدیریت‌ها و خدمات رسانی در این مرز تغییر کند.

امام جمعه ایلام اظهار کرد: همه مسوولان ارشد استان، دستگاه نظامی و انتظامی، دادگستری و دادستانی، راهداری و دیگر دستگاه‌های اجرایی برای ساماندهی مرز مهران وارد عمل شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار