کد خبر:۱۱۹۴۵۵۶

برگزاری دومین اجلاس ملی خیرین هیئت همزمان با ایام فاطمیه/ دست به خیر‌های هیئت دوباره مهمان امام رئوف می‌شوند

دومین اجلاس ملی خیرین هیئت در مشهد مقدس در آستانه ایام فاطمیه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دومین اجلاس ملی خیرین هیئت به همت بنیاد دعبل خزاعی این بار هم در مشهد مقدس و در جوار حرم امام رضا (ع) برگزار می‌شود. این مراسم قرار است پنجشنبه یکم آذرماه در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی با حضور ۲۵۰ نفر از خیرین هیئتی و برخی از فعالان جهادی و تبلیغی از سراسر کشور برگزار شود.

یکی از مهم‌ترین محور‌های این گردهمایی، کمک به محور مقاومت و مردم مظلوم لبنان و فلسطین بوده و شعار آن نیز «ایران همدل به توان هیئت» است. این گردهمایی بر اساس این شعار با پویش بزرگ ایران همدل، همسو و یکپارچه شده است.

گردهمایی خیری هیئت سال گذشته نیز با هدف خیرخواهی در هیئت و با محور کمک به مردم غزه، در مشهد برگزار شده بود و ۲۵۰ نفر از فعالان این عرصه به همراه نام‌آورانی همچون منصور ارضی پیرغلام اهل بیت (ع)، حجت‌الاسلام داود صالحی عضو شورای مرکزی مجمع خیرین هیئت، مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این مراسم حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار