
کد خبر:۱۱۹۵۰۳۳
حجت الاسلام قمی: ایستادگی زهرای مرضیه (س) به فرزندانش ارث رسیده است
حجتالاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، به مناسبت شهادت حضرت زهرای مرضیه (س)، به شعار پیشنهادی ایام فاطمیه برای هیئات و نصب کتیبهای در هیئت رایه العباس تهران واکنش نشان داد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، به مناسبت شهادت حضرت زهرای مرضیه (س)، با اشاره به شعار پیشنهادی ایام فاطمیه برای هیئات و نصب کتیبهای از دل معرکهی مقاومت لبنان در هیئت رایة العباس تهران در صفحه شخصی خود نوشت:
هر کجا حقخواهی است، بیرق این مادر و فرزندانش برافراشته است؛ مثل این کتیبهی عزای مادر سادات که از دل معرکهی جهاد و مقاومت لبنان مقاوم، به فاطمیه ایران رسید. ایستادگی زهرای مرضیه (س) به فرزندانش ارث رسیده و انشاءالله ما نیز «مثل زهرا پای حق میایستیم».
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.