کد خبر:۱۱۹۵۹۷۲
در جمع دبیران روابط عمومی مناطق دهگانه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی؛

مشاور وزیر علوم: تغییر روسای دانشگاه‌ها به صورت تدریجی و درمواقع لزوم انجام می‌شود

مشاور وزیر علوم در خصوص تغییر روسای دانشگاه‌ها گفت: تغییرات به صورت تدریجی و در مواقع لزوم انجام می‌شود.
مشاور وزیر علوم: تغییر روسای دانشگاه‌ها به صورت تدریجی و درمواقع لزوم انجام می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، سید احمدرضا خضری در جمع دبیران روابط عمومی مناطق دهگانه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری گفت: وزارت علوم با جامعه نخبگان و فرهیختگان در ارتباط است و مخاطب عمده آن استادان و دانشجویان هستند، لذا اهمیت و حساسیت روابط عمومی در این وزارت نسبت به سایر سازمان‌ها و مجموعه‌ها، ارزش مضاعف دارد.

وی اظهار کرد: به لحاظ رویکردی و عملکردی برای روابط عمومی ارزش و جایگاه ویژه‌ای قائل هستیم و نقش آن را در پیشبرد مدیریت علم و فناوری موثر می‌دانیم.

خضری تاکید کرد: تبیین و تشریح حرفه‌ای اقدامات وزارت علوم توسط روابط عمومی اثربخشی آن را بیشتر و بازتاب غیرحرفه‌ای آن اقدام را خنثی می‌کند.

سخنگوی وزارت علوم با تآکید بر اهمیت دو مناسبت مهم در آذرماه گفت: ۱۶ آذر روز دانشجو و همچنین هفته پژوهش و فناوری دو مناسبت مهم و خاص حوزه آموزش عالی است که نقش روابط عمومی دانشگاه‌ها‌ها در مدیریت فضای رسانه‌ای و همینطور تبیین دستاورد‌ها و موفقیت‌ها بسیار مهم و اثرگذار است.

وی تآکید کرد: انتظار می‌رود روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها به بهترین شکل دستاورد‌های پژوهشی و فناوری و محققان برتر خود را به جامعه معرفی کند و از این فرصت برای تحکیم ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت استفاده کنند.

مشاور وزیر علوم همچنین ۱۶ آذرماه و روز دانشجو را یک روز تاریخی برای جامعه دانشگاهی دانست و گفت: انتظار می‌رود انواع برنامه‌هایی که به مناسبت این روز مهم و گرامیداشت مقام دانشجو در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، به درستی و خوبی اطلاع‌رسانی شود.

خضری همچنین در ادامه ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر را بهترین فرصت برای بیان دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی در عرصه آموزش عالی اعلام کرد و خواهان برنامه ریزی برای فعالیت جدی در این ایام شد.

مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم در پاسخ به مطالب مطرح شده از سوی دبیران مناطق روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری گفت: حضور مدیران روابط عمومی در شورا‌های دانشگاه‌ها مورد تاکید و حمایت وزارت علوم است و رؤسای دانشگاه‌ها باید به این مهم توجه داشته باشند.

وی پایش و رصد مستمر فضای رسانه‌ای را توسط روابط عمومی‌ها امری ضروری دانست و گفت: اگر همه دانشگاه‌های عضو یک منطقه باهم از یک نرم افزار استفاده کنند در هزینه‌ها صرفه جویی می‌شود.

مشاور وزیر علوم در خصوص تغییر روسای دانشگاه‌ها نیز اظهار داشت: تغییرات به صورت تدریجی و در مواقع لزوم انجام می‌شود و هر رئیسی که مطابق اصول دولت وفاق ملی عمل کند و قدرت اجماع‌سازی داشته باشد و بدنه دانشگاه از جمله استادان، کارکنان و دانشجویان هم از او رضایت داشته باشد دلیلی برای تغییر وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار