کد خبر:۱۱۹۶۵
به اتهام گرانفروشي
بيش از 31 واحد توليد كننده به تعزيزات حكومتي معرفي شدند
در راستاي بررسي دقيق عملكرد واحدهاي اقتصادي و پيگيري بازرسان سازمانهاي بازرگاني سراسر كشور در ماه گذشته، 31 واحد توليد كننده به دليل افزايش خودسرانه و غير قانوني قيمت برخي محصولات توليدي خود به تعزيزات حكومتي معرفي شدند.
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، در ادامه برخورد با افزايش غير قانوني قيمتها و به منظور تسريع در رسيدگي به تخلفات و برخورد قاطع با واحدهاي مختلف، بازرسان سازمانهاي سراسر كشور طي ماه گذشته، 31 شركت توليدي متخلف را به اتهام گرانفروشي انواع مواد غذايي، انواع مصالح ساختماني، انواع خودرو و گاز مايع شناسايي و پس از انجام تحقيقات تكميلي و بررسيهاي كارشناسي مدارك و مستندات، پرونده متخلفان را جهت رسيدگي به صورت خارج از نوبت به تعزيزات حكومتي ارسال كردند.
لازم به ذكر است، واحدهاي مذكور در استانهاي آذربايجان غربي، تهران، خراسان رضوي، كرمان، قم و لرستان داراي تخلف بوده و استان تهران با 20 فقره پرونده تخلف بيشترين حجم تخلفات را به خود اختصاص داده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰