کد خبر:۱۱۹۸۲۸۷

کاهش محسوس دمای هوا از ۷ آذر در کشور

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۷ آذر همزمان با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش محسوس دمای هوا در بسیاری از مناطق کشور خواهیم بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محبوبه کباری، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت و گویی با بیان اینکه امشب سامانه بارشی از نیمه غربی کشور وارد کشور می‌شود گفت: این سامانه بارشی در ارتفاعات البرز در استان‌های تهران، البرز، قزوین فعال است.

او بیان کرد: امشب شهر‌هایی همچون تهران و البرز، غبار دارند ولی به تدریج باآغاز بارش‌ها، از آلودگی هوا در این شهر‌ها کاسته می‌شود.

وی با بیان اینکه فردا از شدت بارش‌ها در شمال غرب کاسته می‌شود گفت: بارش در استان‌های گیلان، غرب مازندران، شمال زنجان، قزوین، البرز، تهران، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، ایلام، لرستان، خوزستان، فارس، بوشهر، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی تقویت می‌شود. بارش در ارتفاعات و مناطق سردسیر به شکل برف است.

او توضیح داد: پنجشنبه بارش در شرق سواحل دریای خزر، شرق و شمال شرق ادامه دارد. جمعه نیز بارش به شکل خفیف در شمال شرق تداوم دارد و به‌تدریج این سامانه از کشور خارج می‌شود.

به گفته وی، دمای هوا در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در نیمه غربی و پنجشنبه و جمعه در نیمه شرقی کشور به طور محسوسی سردتر می‌شود.

ضیاییان افزود: تهران امشب، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید دارد. بیشینه دمای امروز ۱۷ درجه سانتیگراد بالای صفر است و هوای پایتخت در روز‌های آتی سردتر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار