آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۸۵۹۸

کشت گیاهان دارویی در ۷۰ هکتار از اراضی مرتعی روستاهای ملایر آغاز شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر گفت: با همکاری دامداران و حافظان طبیعت، کشت گیاهان دارویی مانند موسیر و کما در ۷۰ هکتار از اراضی مرتعی روستاهای این شهرستان انجام شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جواد زنگنه رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر گفت: انواع گیاهان دارویی در اراضی مرتعی روستاهای مانیزان، پریدر ابوالحسن، حمزه‌لو علیا و سفلی، دره راست و حسن‌کوسج کشت شد.

وی افزود: این پروژه به منظور اجرایی کردن سیاست‌های ایجاد اشتغال و تولید ملی، لزوم مشارکت مردمی و همچنین ترویج فرهنگ منابع طبیعی با حضور تشکل‌ها، جوامع محلی و همیاران طبیعت در ارتفاعات روستاهای ملایر اجرا شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر کشت گیاهان دارویی در اراضی مرتعی را در راستای اقدامات بیولوژیکی فصل پاییز عنوان و بیان کرد: کشت گیاهان دارویی در راستای بهبود وضعیت اقتصادی بهره‌برداران از ۳۰ آبان تا پنجم آذر انجام شد.

زنگنه حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری را چهار هدف اصلی منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایر عنوان کرد و افزود: کپه‌کاری با گیاهان دارویی و صنعتی از جمله پروژه‌هایی است که هر چهار هدف را همزمان دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: علاوه بر این پروژه‌های کپه‌کاری و بذرپاشی در روستای نهنجه در سطح ۱۰۰ هکتار، روستای عُشاق ۷۵ هکتار، بابارود در ۷۵ هکتار و ازندریان ۱۰۰ هکتار به‌صورت مشارکتی و با هدف اصلاح و احیای مراتع و جلوگیری از فرسایش‌خاک و با کاشت گونه‌های مرتعی و دارویی همچون النگاتوم، بروموس، جاشیر، کما و موسیر تا اواسط آذرماه ادامه دارد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر پروژه کپه‌کاری و بذرپاشی در مناطق دچار حریق در سطح ۱۵۰ هکتار از اراضی روستای "دره‌چنار" و عملیات کپه‌کاری در سطح ۱۰۰ هکتار از اراضی‌ ملی روستای ملیان به صورت مشارکتی را از دیگر اقدامات عنوان کرد.

زنگنه گفت: عملیات کپه‌کاری برای احیای قسمت‌هایی از مراتعی که در این روستاها در تابستان امسال دچار حریق شده بودند، به صورت مشارکتی با همکاری جوامع محلی و دامداران منطقه و با استفاده از بذرهای مرتعی بروموس و النگاتوم در حال انجام است.

وی با اشاره به تحویل بذرهای مرتعی برای اصلاح و احیای مراتع این شهرستان، یادآور شد: بارگیری و تحویل بذرهای مرتعی از ایستگاه تولید بذر بهار به‌منظور اصلاح و احیاء روستاها و مناطقی که در تابستان امسال دچار حریق شدند، انجام شد و با مشارکت دامداران و حافظان طبیعت در سطح حدود ۴۰۰ هکتار از مراتع این شهرستان صورت گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار