آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۱۱۲
در گفتگو با دانشجو

بیش از ۱۳۰۰ پروژه در کشور با اولویت مناطق محروم با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها تامین مالی شدند

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را یک گام مهم در راستای شفاف‌سازی نحوه هزینه‌کرد مالیات‌ها و افزایش انگیزه مردم برای پرداخت مالیات عنوان کرد.

غلامرضا توکل شوریجه، نماینده خرامه، سروستان و کوار و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها و مزایای اجرای آن گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها به مودیان مالیاتی این اختیار را می‌دهد که خودشان تعیین کنند که مالیات‌های پرداختی‌شان در کجا هزینه شود. این طرح به نوعی شفافیت در نحوه هزینه‌کرد مالیات‌ها ایجاد می‌کند که برای مردم و مودیان مالیاتی قابل اعتمادتر خواهد بود.

وی افزود: در این طرح، به‌طور خاص به اتحادیه‌های صنفی و رئیس اتحادیه این اختیار داده می‌شود که درصدی از مالیات دریافتی را در بخش‌هایی مشخص هزینه کنند. این کار باعث می‌شود مودیان مالیاتی مطمئن باشند که مالیاتشان در راستای توسعه و بهبود شرایط زندگی خودشان هزینه می‌شود.

توکل شوریجه در ادامه گفت: برای مثال، اگر مالیات‌هایی که در یک منطقه خاص جمع‌آوری می‌شود، در همان منطقه هزینه شود، این نه‌تن‌ها موجب افزایش اعتماد مردم به سیستم مالیاتی کشور می‌شود، بلکه به‌طور مستقیم باعث توسعه و پیشرفت مناطق کم‌برخوردار خواهد شد. مردم در این مناطق می‌توانند اثر مالیاتی که پرداخت کرده‌اند را به‌طور ملموس ببینند و این باعث افزایش انگیزه برای پرداخت مالیات در آینده خواهد شد.

این نماینده مجلس در خصوص تأثیرات این طرح در مناطق محروم کشور اظهار کرد: مناطق محروم در کشور معمولاً از امکانات و زیرساخت‌های مناسب برخوردار نیستند. وقتی مردم این مناطق ببینند که مالیات‌هایی که پرداخت کرده‌اند، به پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در همان منطقه اختصاص می‌یابد، احساس رضایت بیشتری خواهند داشت. این طرح به نوعی موجب شادابی و انگیزه در مردم مناطق محروم می‌شود و آنها متوجه خواهند شد که مالیات‌هایی که پرداخت می‌کنند، صرف بهبود وضعیت زندگی‌شان می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد: اگر این طرح به‌درستی پیاده‌سازی شود، می‌تواند باعث تشویق بیشتر مردم به پرداخت مالیات شود، چراکه آنها می‌بینند که مالیاتشان در همان منطقه‌ای که زندگی می‌کنند هزینه می‌شود و نه تنها در سطح ملی، بلکه به‌طور خاص در بهبود شرایط زندگی خودشان مؤثر است.

 شوریجه  اظهار داشت : این طرح به دولت نیز کمک می‌کند تا منابع مالی را به‌صورت بهینه‌تر توزیع کند. در واقع، مالیات‌های دریافتی به‌جای اینکه صرف هزینه‌های نامشخص و پراکنده شود، در پروژه‌هایی مشخص و به‌ویژه در مناطق محروم هزینه خواهد شد. این اقدام، علاوه بر توسعه اقتصادی، به کاهش نابرابری‌ها در کشور نیز کمک خواهد کرد.

این نماینده مجلس  در پایان تاکید کرد : با اجرای این طرح، نه‌ تنها اعتماد مردم به سیستم مالیاتی افزایش می‌یابد، بلکه توسعه مناطق کم‌برخوردار نیز شتاب خواهد گرفت و تاکنون هم بیش از ۱۳۰۰ پروژه در مناطق محروم تامین مالی کامل شده اند، این مسئله برای کل کشور مفید و حیاتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
لیلا ایزدی خرامه
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
ببخشید به مصرف اینترنت با سرعت بالا هم وای فای مالیات تعلق می گیرد؟
0
0
لیلا ایزدی خرامه
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
خدایا حاجت مردم را به حق حرمت این روز که مصادف با شهادت حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها است برآورده به خیر بفرما.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار