آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۱۴۸

توکلی زاده: نهادهای انقلابی باید در حوزه فرهنگ به صورت یک جبهه واحد عمل کنند

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: صهیونیست‌ها اولویت‌ها را به‌هم می‌ریزند تا منابع محدود صرف امور کم‌اهمیت شود. اما با هماهنگی و همدلی، توانستیم برنامه‌ها را با تأثیرگذاری بیشتری اجرا کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز همایش «شهر آرمانی» با حضور مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، و محمدامین توکلی‌زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، برگزار شد. این همایش به موضوع تبیین فعالیت‌های فرهنگی شهر تهران اختصاص داشت و با تأکید بر نقش هویت و مشارکت مردمی در مدیریت فرهنگی همراه بود.

محمد امین توکلی‌زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این همایش، با اشاره به سخنان رهبر انقلاب که فرهنگ را به «هوا» تشبیه کرده‌اند، اظهار کرد: ما در حوزه فرهنگ با صف‌آرایی واقعی دشمن مواجه هستیم. اقتدار فرهنگی می‌تواند سایر اقتدار‌ها را در بر بگیرد، اما معمولاً در شهرداری‌ها به دلیل گستردگی وظایف، فرهنگ به حاشیه رانده می‌شود.

وی افزود: در مدیریت فرهنگی کنونی، نفوذ و تأثیرگذاری شهرداری افزایش یافته است.

توکلی‌زاده تأکید کرد که اصلاح انگاره‌های قدیمی درباره مسئولیت شهرداری در حوزه فرهنگ، یکی از اقدامات مهم بوده است.

او همچنین گفت: مدیریت جهادی و انقلابی بر توجه به شهروندان تأکید دارد. ما برای ساختمان و خیابان کار نمی‌کنیم؛ بلکه ۱۰۰ هزار نیروی شهرداری برای خدمت به مردم در ۲۲ منطقه تهران فعالیت می‌کنند.

هویت؛ محور مدیریت فرهنگی شهر

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه هویت دال مرکزی مدیریت فرهنگی اجتماعی تهران است، گفت: در هویت اسلامی، انقلابی و ملی هر جا کوتاهی کردیم، ضربه خوردیم. اگر در هویت اسلامی کم‌کاری کردیم، سبک زندگی غربی رواج یافت و اگر در هویت انقلابی غفلت کردیم، ضدانقلاب وارد شد.

وی افزود که علاوه بر هویت‌های ملی و انقلابی، هویت‌های قومی نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. برخی مناطق تهران از پیوستگی اجتماعی ناب و قومیتی برخوردارند که باید از آن بهره‌برداری شود.

نقش مردم و نهاد‌های مردمی در فرهنگ

توکلی‌زاده با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در فعالیت‌های فرهنگی گفت: بدون مشارکت مردم، مساجد و گروه‌های خلاق فرهنگی، کار پیش نمی‌رود. یکی از دستاورد‌های مهم ما، مردمی‌سازی فعالیت‌ها بوده است. به همین دلیل جشن‌ها و رویداد‌های مختلف مانند جشن غدیر یا مراسم‌های مرتبط با امام رضا (ع)، با مشارکت گسترده مردم برگزار شدند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه کار فرهنگی بدون مردم شدنی نیست گفت: مدیران نهادهای انقلابی باید به صورت یک جبهه واحد و با مردمی‌سازی در امور فرهنگی وارد شوند.

اولویت‌بندی مسائل شهری و مقابله با تحریف

معاون شهرداری تهران، اولویت‌بندی مسائل شهری را یکی از چالش‌های مدیریت فرهنگی دانست و گفت: صهیونیست‌ها اولویت‌ها را به‌هم می‌ریزند تا منابع محدود صرف امور کم‌اهمیت شود. اما با هماهنگی و همدلی، توانستیم برنامه‌ها را با تأثیرگذاری بیشتری اجرا کنیم.

وی همچنین تأکید کرد که باید شکست دشمن را خودمان روایت کنیم و اجازه جعل تاریخ را به دشمنان ندهیم.

به گفته او، مقاومت در برابر دشمنان فرهنگی و نظام سلطه از جمله دستاورد‌های مهم جبهه فرهنگی انقلاب بوده است.

زنان؛ پرچم‌داران حمایت از مقاومت

توکلی‌زاده نقش زنان ایرانی در حمایت از مقاومت را ستود و گفت: زنان این سرزمین با برپایی بازارچه‌های خیریه و نهضت اهدای طلا، کنار مجروحان لبنانی ایستادند و در اوج مشکلات اقتصادی، همبستگی خود را نشان دادند.

اهمیت هویت امام رضایی

معاون شهرداری تهران در پایان با تأکید بر هویت امام رضایی گفت: هویت‌بخشی با محوریت امام رضا (ع)، یک فرصت بزرگ برای حل بسیاری از مسائل است. علاقه مردم به امام رضا و وجود ایشان به‌عنوان امام معصوم در ایران، امکان بزرگی را برای ما فراهم کرده است.

وی از اقداماتی همچون راه‌اندازی مواکب محبان الرضا و فعالیت‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف به‌عنوان نمونه‌های موفق یاد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار