به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدرضا سلامی ریک سرپرست اداره حفاظت محیط زیست تالش اظهار کرد: در راستای نارضایتی ایجاد شده برای اهالی روستاهای حاشیه سایتهای زباله و بازدید اعضای شورای تامین و کارگروه مدیریت پسماند شهرستان از محلهای دفن زباله، بر لزوم بهسازی و ساماندهی این مراکز تاکید و مقرر شد که شهرداران تالش و اسالم، حویق و همچنین تعاونی دهیاران اسالم، عملیات خاکپوشی، سلولسازی و سایر موارد فنی که در بهبود وضعیت زیست محیطی سایت موثر است در اسرع وقت انجام گیرد.
سلامی اظهار امیدواری کرد: انشالله با اقدامات صورت گرفته توسط شهرداران و عقد قراردادی که با جهاد دانشگاهی برای حل معضلات پسماند انجام شده است ساماندهی مراکز دفن زباله با شتاب بیشتری پیگیری شود.
وی افزود: رهاسازی و تلنبار کردن پسماندهای شهری در سایتهای زباله یکی از چالشهای محیط زیستی خطرناک بوده که شهرداران و متولیان پسماند بر اساس تکالیف قانونی مصرح در قانون موظف به مدیریت اصولی آن هستند.
شهرستان تالش دارای ۵ مرکز فعال تجمیع زباله بوده که مرکز دفن زباله شهرداری تالش و ۲۱ روستای بخش مرکزی در ساحل قروق و مرکز دفن زباله شهرداری اسالم و تعاونی دهیاران در ساحل آلالان اسالم و حویق درساحل بهشتی محله استقرار دارند که هر سه مرکز نیمه محصور و از وضعیت نامناسبی برخوردار هستند.