آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۱۷۳۲

پشت پرده حملات گروهک‌های تروریستی به سوریه چیست؟

رژیم صهیونیستی یا پشت این حملات قرار دارد یا حداقل آنها را تأیید کرده است. روسیه، که یک مانع احتمالی در برابر این حمله است، تنها پس از تضمین منافع اقتصادی و نظامی خود در سوریه سکوت اختیار کرده است. ترکیه نیز بدون هماهنگی با روسیه و رژیم صهیونیستی وارد ماجرا نشده است و قول‌ها و توافق‌هایی دریافت کرده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: فؤاد البطاينة: اول. اگر کسی واقعیت تلخ را می‌بیند ولی نمی‌خواهد آن را بپذیرد، هرگز به دنبال راه‌حل نمی‌گردد، بلکه به دنبال روش‌هایی برای سازگاری با آن خواهد بود. واقعیت تلخ در جهان عربی ما، به‌ویژه در خاورمیانه، این است که این منطقه تحت نوعی استعمار نوین قرار دارد که می‌توان آن را با اصطلاح "فتح‌های صهیونی- صلیبی" توصیف کرد.

دوم. هر رویداد بزرگ، زشت یا جرم تروریستی با پیامدهای سیاسی در منطقه ما، و تا حد زیادی در جهان، معمولاً رد پای رژیم صهیونیستی در پشت آن دیده می‌شود.

سوم. تمامی کشورهای جهان به‌طور ویژه برای صهیونیسم به‌نمایندگی از رژیم اشغالگر حساب باز می‌کنند و از خشمگین کردن آن پرهیز دارند، به‌ویژه به دلیل حمایت بی‌چون‌وچرای آمریکا از این رژیم.

چهارم. اردن، به‌عنوان جغرافیایی استراتژیک، هدفی مشابه فلسطین دارد. این کشور بخشی از طرح صهیونیستی برای خاورمیانه است.

سوریه: در مسیر اهداف صهیونیستی

حمله تروریستی به سوریه بخشی از استراتژی گسترده‌تر رژیم صهیونیستی است که دستاوردهای آن در غزه و لبنان، و همچنین حملات دیگر در منطقه را تکمیل می‌کند. این اقدامات در جهت تحقق نقشه خاورمیانه‌ای با محوریت صهیونیستی طراحی شده‌اند که خطوط آن با توجه به میدان‌های سیاسی و نظامی تغییر می‌کنند.

  • نقش بازیگران اصلی: رژیم صهیونیستی یا پشت این حملات قرار دارد یا حداقل آن‌ها را تأیید کرده است. روسیه، که یک مانع احتمالی در برابر این حمله است، تنها پس از تضمین منافع اقتصادی و نظامی خود در سوریه سکوت اختیار کرده است. ترکیه نیز بدون هماهنگی با روسیه و رژیم صهیونیستی وارد ماجرا نشده است و قول‌ها و توافق‌هایی دریافت کرده است.

  • برنامه‌ریزی طولانی‌مدت: این حملات ناگهانی نیستند، بلکه ماه‌ها پیش برنامه‌ریزی شده‌اند و زمان اجرای آن‌ها پس از توافق آتش‌بس در لبنان انتخاب شد. هدف اصلی این حمله در نهایت تضعیف حضور ایران در سوریه و فشار بر این کشور است.

  • سناریوهای محتمل: اگر این عملیات به دمشق نرسد و نتواند دولت سوریه را مستقیماً تحت کنترل رژیم صهیونیستی قرار دهد، سناریوی دیگر شامل حفظ دولت سوریه به رهبری بشار اسد است، ولی در موقعیتی بسیار ضعیف. در این سناریو، دولت سوریه تحت فشار برای پذیرش یک فرآیند سیاسی قرار می‌گیرد که شامل حضور گروه‌هایی همچون هیئت تحریر الشام، به‌عنوان اپوزیسیون سوریه، بر سر میز مذاکره است.

  • تقسیم سوریه: در نهایت، هدف این است که سوریه به مناطق فدرالی تقسیم شود که هر منطقه متحد خود را مطابق با شروط صهیونیستی و آمریکایی انتخاب کند. در این میان، ترکیه نیز قربانی خیانت خواهد شد و به پروژه‌ای مانند بازگشت به سکولاریسم آتاتورک مجبور خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار