به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی یکدل اظهار کرد: ساختمانهای ناایمن پایان کار ندارند و در صورت حادثه خطراتی را برای عمومی مردم به همراه خواهند داشت.
وی افزود: چندین مرتبه از این اماکن ناایمن بازدید و مکاتبات لازم در خصوص تخلیه انجام ولی متاسفانه توجهی به این موضوع نشده است.
رییس آتش نشانی بجنورد ضمن گلایه از بی توجهی صاحبان این مکانها خاطرنشان کرد: هرگونه تجهیزات ایمنی به نفع خود آنان و جهت پیشگیری و خسارت از بروز هرگونه حوادث است.
وی با بیان اینکه آتش نشانی اهرم قانونی برای برخورد با اینگونه افراد ندارد بیان کرد: موضوع کار اهمیت بالایی دارد و به دادستان و مراجع قضایی اعلام شده تا در اولین فرصت مجدد بازدید و راهکارهای لازم ارائه شود.
ارائه ۱۳ درصد خدمات آتش نشانی خارج از شهر
وی با اشاره به ماموریتهای آتش نشانی بجنورد بیان کرد: یک هزار و ۲۶۰ حادثه و اطفای حریق توسط نیروهای این سازمان در ۶ ماهه نخست امسال انجام شد و از این تعداد؛ ۱۵۰ عملیات خارج از شهر بجنورد بود.
یکدل خاطرنشان کرد: ۱۳ درصد خدمات و ماموریتهای این حوزه خارج از شهر است، اطفای حریق و امداد و نجات رایگان ولی هر عملیات توسط نیروهای سازمان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بار مالی دارد.
وی عنوان کرد: عوارضها از جیب مردم شهر بجنورد اخذ ولی عملیات در خارج از شهر انجام میشود و عوارضها باید به نحوی برگشت داده شود، زیرا که آتش نشانی بجنورد نیاز به تجهیزات بهتری جهت ارائه خدمات برای حوادث احتمالی است.