
پژوهشگران برتر دیار حاج قاسم تجلیل شدند+عکس و اسامی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان کرمان به مناسبت هفته پژوهش در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.
معاون توسعه مديريت و منابع استاندار کرمان در این مراسم گفت: تعداد غرفههای نمایشگاه هفته پژوهش امسال به ١٠٦ غرفه ارتقا یافت و آثار پژوهشی دانشگاهها و سایر مراکز در معرض دید عموم مردم قرار گرفت.
علی بیگ زاده با بیان اینکه در عصر پرشتاب علمی تاریخ قرار داریم افزود: سرعت تحولات علمی بسیار زیاد است؛ اگر در عصر جدید بخواهیم امور را جلو ببریم و تصمیم بگیریم باید به پژوهش اهمیت بدهیم در همه حوزهها از جمله در حوزههای سیاسی، اجتماعی، امنیتی، فناوری و همه ساحتهای علم.
او تاکید کرد: عقلا، شرعا و منطقی ناگزیر به اتخاذ تصمیم خوب هستیم و این امر در گرو شناخت، آگاهی و در نهایت در گروه پژوهش مناسب است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان نيز با بیان اهمیت مسئله پژوهش، بیان داشت: در نگاه دینی، برتر نمیتواند مادی باشد حتی اگر مادی باشد پشت آن معنویت است و معیارهای برتری، معنوی هستند.
حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی با گرامیداشت مقام پژوهشگر گفت: امروز دور یکدیگر جمع شدیم تا از برترینها تجلیل، تقدیر و تشکر شود، ضمن اینکه وظیفه انسانی است به برترینها توجه داشته باشیم، تفاوت بگذاریم و ارزش قائل بشویم.
سپس رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز طی سخنانی بر لزوم توسعه پژوهشهای دانشگاهی تاکید کرد و گفت: کسانی که مقالات و پژوهشها را تبدیل به فناوری و محصول میکنند نیاز به حمایت و توجه دارند.
حسین اکبری فرد بیان داشت: ما در زمینه مقالات پژوهشی رتبه بالایی داریم، اما تجاری سازی محصولات پیچیده و فناوارنه نیاز به کار بیشتر و گروهی دارد.
در ادامه مهدی رجبعلی پور از اساتید برجسته این دانشگاه و چهره ماندگار کشور نیز با اشاره به اهمیت مسئله پژوهش و ذکر سابقه فعالیتهای پژوهشی دانشگاه شهید باهنر در سالهای آغازین تاسیس دانشگاه و مشکلات دانشگاه گفت: باید بر مبنای شعور، اندیشه و خرد و پژوهشهای تخصصی تصمیم بگیریم.
او افزود: مسئولان باید اندیشمندان را در همه کارها به کار بگیرند و مبتنی بر پژوهش تصمیم بگیرند.
وی همچنین با اشاره به مشکلات پژوهشگران با توجه به تحریمها و فیلترینگ در انجام کار پژوهشی گفت: توصیه من به دولت این است که مشکل فیلترینگ را حل کند زیرا مانع پژوهش است.
او تاکید کرد: کارها و تصمیم گیریها، باید با مشورت و پژوهش انجام شود، پژوهش پشت درهای بسته معنا ندارد.
رجبعلی پور بیان داشت: پژوهش بدون کار گروهی ارزشی ندارد و طرحهای پژوهشی باید مورد نقد و نظر اساتید فن و صاحب نظران قرار گیرند.
سپس علیرضا سعیدی دبیر علمی جشنواره فناوران و پژوهشگران برتر استان کرمان نیز در سخنان کوتاهی اعلام کرد: در ۱۱ حوزه کاری ۸۳ نفر پژوهشگر برتر انتخاب شدند و این کار با همکاری دستگاه ها، دانشگاه ها، آموزش و پروش، خیرین، صنایع بزرگ و کوچک استان کرمان انجام شد.
در پایان مراسم از پژوهشگران برتر استان کرمان تجلیل شد.