به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سعید صدرمنش مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی اظهار کرد: بخش اورژانس بیمارستان ثامن الائمه (ع) بجنورد سالها است که از کمبود فضا رنج میبرد و توسعه این بخش در سال ۱۴۰۲ در دستور کار قرار گرفت و زیربنای اورژانس قدیمی این بیمارستان از ۶۰۰ به یک هزار و ۳۰۰ مترمربع افزایش یافت.
وی تصریح کرد: اورژانس بیمارستان دارای ۲ بخش تریاژ و بیماران سرپایی است که تمامی مراجعه کنندگان سطح بندی خواهند شد و این بخش دارای اتاق عمل نیز شد که بیمارانی که نیازمند دریافت خدمات جراحی اضطراری باشند در این بخش پذیرش میشوند.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی گفت: تختهای بخش اورژانس از ۹ به ۱۸ تخت افزایش یافت و با احتساب سایر تختها در مجموع ۲۸ تخت در اورژانس برای پذیرش بیماران فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای ساخت و تجهیز بخش اورژانس ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است و روزانه بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر به صورت سرپایی به بیمارستان و مراکز درمانی زیر پوشش مراجعه میکنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی گفت: امکانات و تجهیزات بخش اورژانس نیز از به روزترین امکانات استفاده شده است.
وی ادامه داد: خراسان شمالی از وجود یک انبار دارویی استاندارد محروم بوده است که نبود این مرکز مهم در دوران شیوع کرونا نمایان شد.
صدرمنش گفت: انبار دارویی در متراژ یک هزار و ۶۰۰ مترمربع به منظور ذخیرهسازی دارو در مکانی استاندارد با توجه به شرایط دمایی نگهداری انواع داروها ساخته شده است که این مهم در زمان بحران از جمله شیوع بیماریها اهمیت دوچندانی پیدا میکند.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز تنها مرکز استاندارد برای نگهداری و ذخیره سازی دارو در استان است که فضاهای مورد نیاز برای دارو را فراهم خواهد کرد که آماده بهرهبرداری است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی افزود: برای ساخت و تجهیزات این انبار دارویی ۶۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی تصریح کرد: در این انبار فضای استاندارد برای داروهای زیر صفر درجه سانتیگراد، بالای صفر درجه سانتیگراد، یخچالی و همچنین داروهای حجیم، مواد شوینده و شیمیایی، ملزومات پزشکی و سالن تجهیزات پزشکی است.