کد خبر:۱۲۰۴۵۳۱

نامه کمیسیون عمران به رئیس‌جمهور برای تشکیل شورای عالی مسکن

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار برگزاری فوری اولین جلسه شورای عالی مسکن دولت چهاردهم برای رفع موانع تولید مسکن شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار برگزاری فوری اولین جلسه شورای عالی مسکن دولت چهاردهم برای رفع موانع تولید مسکن شد.

متن نامه رضایی کوچی خطاب به رئیس‌جمهوری به شرح زیر است.

با احترام، همان‌گونه که مستحضرید اصول قانون اساسی دولت را مکلف به برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن موردنیاز جامعه نموده و به همین منظور دولت‌های مختلف علاوه بر تسهیل‌گری تولید مسکن، طرح‌های حمایتی مانند اجاره به‌شرط تملیک، مسکن مهر، نهضت ملی مسکن و… را برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه تعریف و اجرایی نموده‌اند.

قانون‌گذار نیز در برنامه هفتم پیشرفت بهبود شاخص‌های این بخش از جمله کاهش مدت انتظار مسکن به ۷.۵ سال، افزایش تولید مسکن به ۵ میلیون واحد در مدت برنامه هفتم و کاهش سطح بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را مورد توجه قرار داده و ضمن تأمین ملزومات تحقق این اهداف برنامه‌ای، به‌ویژه با تخصیص اراضی دولتی به تولید مسکن، تأمین منابع مالی و غیره، در ماده (۲) قانون جهش تولید مسکن، شورای‌عالی مسکن به ریاست رئیس‌جمهور را برای برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، نظارت و هماهنگی موردنیاز ایجاد نموده است.

ولی بررسی عملکرد برنامه‌های فعلی در حمایت اقشار کم‌درآمد و تعادل‌بخشی به بازار مسکن، چشم‌انداز روشن و قابل‌اطمینانی را به تصویر نمی‌کشد.

با شرح فوق و ضرورت‌های فوری تصمیم‌گیری عالی در رفع موانع تولید و عرضه مسکن و نیز نیاز به تدوین و اجرای طرح‌های حمایتی در تأمین مسکن اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد، خواهشمند است دستور فرمائید اولین جلسه شورای‌عالی مسکن دولت چهاردهم با فوریت تشکیل گردیده و تداوم برگزاری منظم جلسات این نهاد عالی تا ایجاد تعادل در بازار مسکن مورد تأکید جناب‌عالی قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار