کد خبر:۱۲۰۶۷۸۱

جایزه ادبی فلسطین در صدر اخبار رسانه‌های کشور‌های اسلامی

اختتامیه دومین دوره این جایزه ادبی که هفته گذشته به میزبانی بغداد برگزار شد، توجه رسانه‌های رسمی و غیررسمی این کشور‌ها را به خود معطوف کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جایزه ادبی جهانی فلسطین در رسانه‌های کشور‌های جهان اسلام با استقبال گسترده‌ای مواجه شد و در کانون توجهات کاربران شبکه‌های اجتماعی، خصوصاً کشور‌های اسلامی قرار گرفت.


اختتامیه دومین دوره این جایزه ادبی که هفته گذشته به میزبانی بغداد برگزار شد، توجه رسانه‌های رسمی و غیررسمی این کشور‌ها را به خود معطوف کرد.


شبکه‌های تلویزیونی کشور‌های اسلامب همچون آفاق، الاتجاه، الایام، الطلیعه، الجنوب، الغدیر، الاشراق، العهد، النعیم، الموقف و النجباء عراق، شبکه المیادین لبنان، شبکه الانوار ۲ کویت، شبکه‌های برون‌مرزی ایران همچون العالم و شبکه‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی این مراسم را به صورت گسترده پوشش داده و به تهیه گزارش خبری پرداختند.


افزون بر آن، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مکتوب و پایگاه‌های خبری زیادی درکشور‌های اسلامی از انعکاس اخبار مربوط به جایزه ادبی فلسطین غافل نماندند.

فضای مجازی نیز خالی از اخبار مرتبط با این جایزه باقی نماند و کاربران شبکه‌های اجتماعی با هشتگ #جایزه_فلسطین_للادب به بحث و گفتگو در مورد این جایزه پرداختند. به طوری که در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) جزء موضوعات داغ بود و در کشور عراق برای چند روز متوالی به ترند اول تبدیل شد.

در این رویداد ادبی چهره‌های فرهنگی برجسته کشور‌های دنیا و همچنین برخی از خانواده‌های شهدای مقاومت همچون شهید عماد مغنیه، شهید فواد شکر و شهید کرکی و همچنین خانواده شهید سید ابراهیم رئیسی حضور داشتند.

این جایزه با جلب توجه رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی در کشور‌های اسلامی و عربی به یکی از مهم‌ترین و پرتوجه‌ترین رویداد‌های ادبی چند سال اخیر در منطقه تبدیل شد.

دومین دوره این جایزه بین المللی در شهر بغداد در ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ به کار خود پایان داد و برگزیدگان این دوره را در شش بخش رمان، کودک، شعر، نمایشنامه، داستان کوتاه و تاریخ شفاهی معرفی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار