به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی مجاهد معاون پیگیری های ویژه دفتر رئیس جمهور شهید در بیان خاطرهای از دوران فعالیت شهید رئیسجمهور، به شرایط ویژه دفتر ایشان در مجموعه پاستور اشاره کرد.
وی گفت: شهید رئیسجمهور در ساختمانی در خبرگان رهبری مستقر بودند و در همان مجموعه پاستور دفتر داشتند. یک روز به اتاق ایشان رفتم و دیدم اتاق تاریک است. با تعجب پرسیدم: حاجآقا چرا چراغها خاموش است؟ آیا میخواهید با مردم همدردی کنید؟ ایشان با همان صداقت همیشگی پاسخ دادند: نه آقا، برق ما هم قطع شده است!
این وضعیت نشان از ناترازی برق در آن زمان داشت که حتی دفتر رئیسجمهور نیز از قطعی برق مصون نبود.
مجاهد در ادامه به مشکلات آن زمان در حوزه انرژی و تأمین برق اشاره کرد و گفت: مسئول وقت وزارت نیرو در جلسات با شهید رئیسجمهور تأکید میکرد که بارها هشدار داده است، اما کسی گوش نداده بود.
وی گفت: این بحران مانند فوارهای است که بالاخره سقوط میکند. به عبارتی، بحران تنها به تعویق افتاده بود و اقدامی جدی برای حل آن صورت نگرفته بود.
به گفته مجاهد،۴۰ الی ۵۰ همت به بخش خصوصی بدهکاری وجود داشت و نیروگاه مورد نیاز ساخته و تامین نشده بود. این ناترازی، کمبود ۲۲ هزار مگاوات برق را در کشور رقم زده بود.
مجاهد با اشاره به تلاشهای دولت برای جبران کمبودها افزود: در دو سال اخیر، حدود ۹ هزار مگاوات برق به ظرفیت تولید کشور اضافه شد که رکوردی تاریخی در ساخت نیروگاهها به ثبت رساند. صنایع کشور در کمتر از یک سال، نیروگاههای سیکل ترکیبی را به بهرهبرداری رساندند.
گفتنی است مجاهد این سخنان را در جمع دانشجویان دانشگاه بیرجند مطرح کرده است.