کد خبر:۱۲۰۷۴۹۷

پخش ویژه برنامه لشگر قدس در ایام شهادت سردار قاسم سلیمانی

برنامه «لشگر قدس» به مناسبت ایام شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی از پنجم دی‌ماه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ویژه برنامه لشگر قدس، کاری از مکتب حاج قاسم است که همزمان با روز‌های منتهی به شهادت حاج قاسم یا رویکرد معرفی جبهه مقاومت و گروه‌های مختلف حاضر در این محور به روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

فصل اول این برنامه سال گذشته با عنوان جهانمرد، روانه آنتن شد که به موضوع زندگی و زمانه حاج قاسم سلیمانی و فعالیت‌های جهادی ایشان می‌پرداخت و امسال عوامل این برنامه، فصل دوم را با عنوان لشگر قدس و نسبت گروه‌های مقاومت با حاج قاسم سلیمانی روی آنتن می‌برند.

از مهمانان مطرح فصل دوم می‌توان به سردار محمدجعفر اسدی؛ فرمانده سابق مستشاران ایران در سوریه و معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیا، ناصر ابوشریف؛ نماینده جهاد اسلامی فلسطین در ایران، ابراهیم محمد الدیلمی سفیر یمن در تهران، سردار رحیم نوعی‌اقدم؛ فرمانده سابق قرارگاه حضرت زینب در سوریه، و کارشناسان و تحلیلگران حوزه منطقه‌ای از جمله حسن شمشادی، کوروش علیانی؛ علیرضا مجیدی؛ محمدحسین امیدی؛ مهدی بختیاری؛ محمدعلی حسن‌نیا؛ محمدباقر حکیم؛ علی صفری؛ رضایی‌نژاد؛ علیرضا سهرابی نور اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار