آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۵۵۷
در بزرگ کار و تولید «کارگران در مسیر حاج قاسم»؛

سردار معروفی: کارگران مراقب چرخه تولید و اقتصاد کشور هستند/شهید سلیمانی نماد غیرت و هویت بزرگ ملت ایران است+فیلم

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج گفت: در جنگ نابرابر اقتصادی و ترکیب و، عملیات روانی و جنگ روانی در بستر فضای مجازی که دشمن به دنبال ناامید کردن ملت بزرگ ایران است، شما کارگران مراقب چرخه تولید و اقتصاد کشور عزیزمان هستید.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در اجتماع بزرگ کار و تولید «کارگران در مسیر حاج قاسم» گفت: در این جنگ نابرابر، در این جنگ اقتصادی، در این جنگ ترکیبی، عملیات روانی و جنگ روانی در بستر فضای مجازی که دشمن به دنبال ناامید کردن ملت بزرگ ایران است، شما کارگران مراقب چرخه تولید و اقتصاد کشور عزیزمان هستید.

وی افزود: امروز تولید شما در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند ملت بزرگ ایران را ناامید کنند، می‌خواهند بین امام و امت و بین مردم و حاکمیت فاصله بیندازند؛ این راهبرد جدی دشمن است.

وی ادامه داد: شما عزیزان جامعه کارگری با حرکت‌های جدید نوآورانه در مقابل دشمنان قسم‌خورده ملت بزرگ ایران ایستاده‌اید.

سردار معروفی تاکید کرد: شما در یک جنگ قرار دارید؛ همانطور که ما آن روز در صحنه نبرد نابرابر جنگیدیم امروز شما در این صحنه نبرد با دشمن می‌جنگید.

وی افزود: شما کارگران امروز رزمندگان جبهه برحق در این زمان خاص هستید.

کد ویدیو

سردار معروفی: حاج قاسم یعنی ایران/ شهید سلیمانی نماد غیرت و هویت بزرگ ملت ایران است

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در اجتماع بزرگ کار و تولید «کارگران در مسیر حاج قاسم» گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی نماد ملت بزرگ ایران، شناسنامه ملت بزرگ ایران و نماد غیرت و هویت بزرگ ملت ایران است.

وی تاکید کرد: هر دشمنی که می‌خواهد ملت بزرگ ایران را بشناسد باید شهید حاج قاسم سلیمانی را در همه عرصه‌ها بررسی و مطالعه کند؛ او خروجی امام، محصول امام، محصول رهبر عزیز، محصول انقلاب بزرگ ایران و عصاره ملت بزرگ ایران است.

وی افزود: حاج قاسم یعنی ایران یعنی ملت بزرگ ایران با همان شوکت با همان عزت با همان مقاومت و با همان غیرت و با همان سلحشوری و با همان امام‌شناسی و با همان دشمن‌شناسی که در مقابل دشمن سر خم نمی‌کند.

کد ویدیو

سردار معروفی: مقاومت زنده است چون حاج قاسم زنده است

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در اجتماع بزرگ کار و تولید «کارگران در مسیر حاج قاسم» گفت: دشمنان می‌خواستند ۵ سال پیش ۱۳ دی ۹۸ حاج قاسم عزیز را بزنند اما نفهمیدند که چه حماقتی کردند و با زدن شهید سلیمانی مقاومت خاموش نشد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار