به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید محمدکاظم مدرسی امام جمعه بخش مرکزی یزد، در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به تقوا اظهار کرد: ایمان و تقوا و کمک گرفتن از دیگران و جهاد زمینه رسیدن به سعادت است؛ تقوا یعنی پرهیز از گناه، گناهانی که برای ما در این دنیا عواقب سختی دارد.
وی افزود: به دنبال حوادث اخیر در منطقه و سوریه برخی از افراد به دنبال تطبیق بعضی از حوادث ظهور با این ماجراها هستند، البته این مورد نیز پیش از این رخ داده بود، اما باید توجه کرد که علائم و نشانههای ظهور نقش هشداردهنده دارند و مهمتر از علائم ظهور که تکلیفآور است و به این دلیل توجهی به آن نمیشود شرایط ظهور است.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به شرایط ظهور بیان کرد: وجود رهبر، وجود طرح و برنامه، وجود یاران خاص و آمادگی عمومی از جمله چهار شرط اساسی شرایط ظهور هستند.
وی ادامه داد: در جریان ظهور سه مورد اول وجود داشته است، اما آمادگی عمومی وجود نداشته که جریان کربلا و خانهنشینی امام علی (ع) به وجود آمد و ما باید زمینه ظهور را فراهم کنیم.
مدرسی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با بیان اینکه صله رحم پرورشدهنده اعمال است، گفت: در احادیث بیان شده است که صله رحم مال را زیاد میکند، بلاها را رفع میکند، حساب را آسان میکند و عمر را طولانی میکند.
وی با اشاره به روز ۹ دیماه و فتنه ۱۳۸۸ بیان کرد: در فتنه ۱۳۸۸ دشمن تلاش کرد تا با رمز تقلب در میان مردم شکاف ایجاد کند و اتحاد و همبستگی ملی را از بین ببرد، همچنین تلاش کرد تا مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات و این پیروزی را به شکست تبدیل کند، تخریب چهرهها، نهادها، شخصیتها، مراکز قانونی، سپاه و بسیج، زیر سوال بردن ولایت فقیه و شورای نگهبان و بیاعتماد کردن مردم نسبت به ارکان امنیتی، حرمتشکنیها و حجمه به ارزشها، امیدوار شدن دشمنان به برخی اقدامات در کشور و خسارات اقتصادی به میزان ۳۲۴ هزار میلیارد تومان در سال ۸۸ از آثار و خسارات زیانبار این فتنه بود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه خسارات اقتصادی در سال ۸۸ از خسارات وارد شده به کشور در طول هشت سال دفاع مقدس بیشتر بود، ادامه داد: افزایش فشارها و تشدید تحریمها نسبت به کشور، آغاز شیب منفی اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی، باجخواهی در پرونده هستهای ایران، ریزش نیروهای انقلاب، بلند شدن برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس علیه ایران پس از جنگ تحمیلی با چراغ سبز افرادی که فتنه سبز را به راه انداختند.
وی با اشاره به روز ۱۳ دیماه و شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: شهید سلیمانی در عرصه نظامی یک فرمانده بابصیرت و سرباز ولایت بود، در عرصه فرهنگی یک انسان فرهیخته بود، در عرصه اجتماعی یک فرد فروتن بود، در عرصه کاری یک فرد پرتلاش و سختکوش بود، در عرصه دین یک مقلد واقعی از مرجعیت بود، در عرصه دیپلماسی یک سیاستمداربا کیاست و هوشمند بود، در عرصه استکبارستیزی مردی شجاع و دلیر و نترس در میدانهای خطر بود، در عرصه ایثار و از خودگذشتگی اوی فدایی مردم و انقلاب بود و به صورت کلی او یک رسانه ولایی و دارای پیامهای گوناگون بود.
مدرسی با اشاره به رفع فیلتر شدن برخی از سکوهای خارجی در فضای مجازی بیان کرد: ما به مصوبات شورای عالی فضای مجازی احترام میگذاریم، اما همواره تاکید ما بر این است که این مورد باید با نظارت و حکمرانی نظام جمهوری اسلامی ایران باشند، به هر حال سکوهای خارجی یا باید التزام دهند و یا باید قوانین درون کشوری که میخواهند در آنجا کار کنند را بپذیرند و در غیر این صورت این افراد حاکم و ما محکوم هستیم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم در این عرصه دست بالایی داشته باشیم دولت حتما باید سکوهای داخلی را تقویت کند، چرا که در عرصه میدان اگر قوی باشیم آنگاه در عرصه دیپلماسی میتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم؛ میدان ما در فضای مجازی تقویت سکوهای داخلی است.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به آلودگی اخلاقی در پرتو برخی از جلسات به اسم شادی و دعوت از افرادی که مدافع همجنسگرایی بودند، عنوان کرد: اینگونه دعوت گرفتن و نشست و برخاستها محکوم شده هستند و از مسئولان قم که در مقابل یک کنسرت فاجعهآمیز ایستادگی کردند و مدیرکل ارشاد و برخی دیگر از مسئولان را تغییر دادند.
وی افزود: بحث حجاب اجباری مطرح نبوده، اما افراد باید به قوانین یک کشور پایبند باشند و به قوانین الهی و قوانین کشوری احترام بگذارند.