کد خبر:۱۲۱۱۹۵۸

طرح‌های نیمه‌تمام، فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذار خارجی در اصفهان

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: تکمیل طرح‌های اقتصادی نیمه‌تمام به‌عنوان یک فرصت برای جذب سرمایه‌گذار خارجی در برنامه‌های استان مدنظر قرار گرفته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احسان شهیر مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: یک هزار و ۶۹۰ طرح نیمه‌تمام در عرصه صنعت، گردشگری و میراث فرهنگی استان اصفهان شناسایی شده است که برای تامین مالی، دانش فنی، ماشین‌آلات، تجهیزات و مدیریت نیاز به مشارکت سرمایه‌گذار دارد.

وی ادامه داد: این طرح‌ها بین ۶۰ تا ۹۰‌ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که جذب سرمایه‌گذار خارجی به‌منظور تکمیل آنها، جهش اقتصادی چشمگیری برای استان به‌همراه خواهد داشت.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار خارجی مستلزم نگاه راهبردی است، گفت: برای این مقوله باید رویکردها در استان همه جانبه، متناسب با زمان و مکان و متمرکز بر موضوع هدفگذاری شود.

شهیر افزود: ۶۰ کالای مزیت‌دار (دارای قابلیت صادرات) و ۶ کشور مقصد برای این موضوع انتخاب شده است تا اتفاق‌های خوبی در زیست بوم کسب و کار استان رقم بخورد.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان اظهار کرد: فرصت یک‌ ماهه برای معرفی ظرفیت‌ها و شناسایی تازه‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی به نهادهای مختلف استان داده شده است تا با تدوین کتابچه‌ای مناسب، اطلاعات لازم در اختیار زیرمجموعه‌ها و متقاضیان سرمایه‌گذاری قرار گیرد.

شهیر خاطرنشان کرد: در حوزه دانش‌ بنیان، هوش مصنوعی و تامین ماشین‌آلات مورد نیاز ظرفیت‌های خوبی برای رونق سرمایه‌گذاری شناسایی شده است.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: برآوردها نشان می‌دهد با توجه به شاخص‌های مختلف، اصفهان می‌تواند در بازارهای بین‌المللی موفق باشد که در این زمینه رفع چالش‌های موجود در جذب سرمایه‌گذاری خارجی و اهتمام ویژه وزارتخانه‌های امور خارجه و میراث فرهنگی ضروریست.

شهیر تاکید کرد: استان اصفهان به سرمایه‌گذاری و گردش اقتصادی نیاز دارد و برای پیشرفت در این بخش باید از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو ممکن استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار