آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۳۷۷۴

لزوم گزارش‌های واقع‌بینانه در جلسات ستاد تنظیم بازار

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نقش تعیین‌کننده جلسات ستاد تنظیم بازار در تامین کالا‌های اساسی مردم گفت: این جلسات باید مستند به تحلیل بازار، پیش‌بینی قیمت‌ها و مبتنی بر گزارش واقع‌بینانه باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهرام سرمست در جلسه ستاد تنظیم بازار استان اظهار کرد: محور جلسات تنظیم بازار، بحث و تصمیم‌گیری درباره اقلام ضروری به دلیل سهم بیشتر آنها در سبد معیشتی و مصرف خانوار‌ها است.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت گوشت قرمز، مرغ و نان در نزد مردم، دولت برای تامین و تنظیم قیمت این اقلام برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری دائمی دارد.

وی با اشاره به این که ارزیابی از میزان موفقیت عملکرد مدیران متفاوت است، تشریح کرد: به عنوان مثال به طور سنتی در ارزیابی عملکرد فرمانداران موضوع آرد، نان، کنترل و نظارت محسوس آن بسیار مهم است در حالی که امروزه ارائه خدمات فرهنگی به عموم شهروندان یا طراحی و چیدمان مبلمان شهری برای افراد معلول و سالمندان در ارزیابی فرمانداران و شهرداران جدی گرفته نمی‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: سهم چشمگیر نان در شکایات مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ توسط شهروندان، نشان می‌دهد که این مسئله باید توسط سازمان‌های متولی جدی گرفته شود.

وی مطرح کرد: سازمان‌های صمت و جهاد کشاورزی با همکاری نهاد‌های مسئول ذی‌ربط دیگر با نگرش هدفمند، توأم با تحلیل بازار و آینده‌نگری و با لحاظ کردن هزینه خانوار در سایر هزینه‌ها و پیش‌بینی قیمت‌های آینده اقلام ضروری، گزارش سه یا ۶ ماهه در جلسات ستاد تنظیم بازار ارائه دهند.

وی ادامه داد: گمرکات استان در راستای حمایت و همراهی ستاد تنظیم بازار نسبت به تسریع در ترخیص کالا‌های اساسی اهتمام کند.

سرمست افزود: همچنین سامانه ستکا به صورت پایلوت تا آخر سال جهت تنظیم بازار به صورت آزمایشی در استان راه‌اندازی شود.

وی تاکید کرد: در راستای ماموریت‌های ستاد تنظیم بازار برخی تکالیف به سازمان‌ها و ادارات محول می‌شود که باید به صورت جدی انجام دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار