آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۴۲۳۴

پایان روند رای‌گیری در جلسه انتخاب رئیس جمهور لبنان

روند رای گیری در سیزدهمین جلسه پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهور دقایقی قبل به پایان رسید.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روند رأی‌گیری در جلسه پارلمانی لبنان برای انتخاب رئیس جمهور از دقایقی قبل تمام شده و نمایندگان رای‌های خود را در صندوق انداختند.

الیاس بوصعب، معاون نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در حاشیه این جلسه اعلام کرد که امروز فرصتی برای پایان دادن به خلأ ریاست جمهوری به وجود آمده و نباید قبل از انتخاب رئیس جمهور جلسه را ترک کنیم.

وی افزود: اگر شکست بخوریم این فرصت دیگر تکرار نخواهد شد و امروز باید راهکاری برای انتخاب رئیس جمهور پیدا شود.

در شرایطی که برخی احزاب و مقامات لبنانی معتقدند انتخاب «ژوزف عون» فرمانده ارتش لبنان به عنوان رئیس جمهور برخلاف مفاد قانون اساسی این کشور است، الیاس بوصعب گفت یک مشکل واقعی در سطح قانون اساسی برای انتخاب رئیس جمهور وجود دارد و پیش از این هم، چنین چیزی وجود داشت و «میشل سلیمان» رئیس جمهور اسبق لبنان به عنوان یک شخصیت نظامی بعد از اجماع نمایندگان به منصب ریاست جمهوری رسید.

این مقام پارلمانی لبنان گفت که باید اقدامی برای حل مشکل قانون اساسی در سطح انتخاب رئیس جمهور انجام شود.

سیزدهمین نشست پارلمانی لبنان برای انتخاب رئیس جمهور با گذشت بیش از یک سال از توقف این جلسات و درحالی که دو سال و نیم از خلأ ریاست جمهوری در این کشور می‌گذرد، ساعتی قبل آغاز شد. همه نمایندگان در این نشست شرکت کرده‌اند.

بعد از انصراف «سلیمان فرنجیه» رئیس جریان المرده و نامزد مورد حمایت حزب‌الله، ۳ نامزد برجسته‌ای که امروز با هم رقابت می‌کنند، عبارتند از ژوزف عون، جهاد ازعور و الیاس البیسری.

در سایه حمایت‌های بین‌المللی گسترده از ژوزف عون، فرمانده ارتش لبنان و همچنین نرمش برخی احزاب داخلی مقابل او، بسیاری معتقدند که امروز ممکن است ژوزف عون به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور لبنان انتخاب شود. اما با توجه به سابقه شکست‌های مکرر لبنانی‌ها در انتخاب رئیس جمهور و سایر امور سیاسی و همچنین فضای مبهم داخلی نمی‌توان با قطعیت در این باره نظر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار