کد خبر:۱۲۱۷۹۳۴

همایش خانواده آرمانی با هدف تکریم خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر در شهرداری تهران برگزار شد

در همایش "خانواده آرمانی" که به منظور تکریم خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر در شهرداری تهران برگزار شد، محمدمهدی حسن‌زاده، مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، بر نقش کلیدی خانواده‌های پرجمعیت در رشد مهارت‌های اجتماعی و حفظ فرهنگ تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی سازمان بسیج شهرداری تهران، حسن‌زاده در این مراسم اظهار داشت: خانواده‌های پرجمعیت از اهمیت بالایی در جامعه برخوردار هستند، زیرا نقش اساسی در شکل‌گیری ساختار اجتماعی، رشد فردی و حفظ فرهنگ ایفا می‌کنند. 

وی افزود: خانواده‌های چهار نفره و بزرگ‌تر می‌توانند به عنوان واحد‌های اجتماعی قوی و پایدار عمل کنند که نه تنها به رشد فردی اعضا کمک می‌کنند، بلکه نقش مهمی در تقویت ساختار‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه دارند.

حسن‌زاده تصریح کرد: خانواده‌های آرمانی و پرجمعیت نه تنها به عنوان یک واحد اجتماعی، بلکه به عنوان مکانی امن، پرجنب‌وجوش و پرورش‌دهنده برای رشد انسان‌ها عمل می‌کنند. وی تاکید کرد که این خانواده‌ها بر پایه عشق، احترام، مسئولیت‌پذیری و ارتباطات سالم بنا شده‌اند و به عنوان پایه‌های جامعه‌ای قوی و پایدار عمل می‌نمایند.

وی گفت: سازمان بسیج شهرداری تهران در تلاش است تا با اجرای چنین برنامه‌هایی، علاوه بر قدردانی از خانواده‌های پرجمعیت، نقش این خانواده‌ها را در توسعه اجتماعی و فرهنگی شهر برجسته کند.

این همایش با هدف تکریم خانواده‌های پرجمعیت و تقویت بنیان خانواده برگزار شد و ویژه ۲۸۴ خانواده شاغل در مجموعه شهرداری تهران بود که دارای چهار فرزند و بیشتر هستند.
حسن‌زاده در پایان از تشویق و ترغیب امر فرزندآوری در بدنه شهرداری تهران، توجه و اجرای قانون جوانی جمعیت، ارائه بسته‌های پیشنهادی به دستگاه‌های رفاهی جهت ترغیب کارکنان، قدردانی و توجه به خانواده‌های بالای چهار فرزند و تحکیم بنیان خانواده به عنوان مهمترین اهداف این همایش یاد کرد.

گفتنی است این همایش به عنوان یکی از اقدامات سازمان بسیج شهرداری شهرداری تهران در راستای حمایت از خانواده‌های پرجمعیت و تقویت بنیان خانواده‌ها، مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار