کد خبر:۱۲۱۹۱۲۷

۳۴۰ هزار کودک و نوجوان مخاطب اکران سیار

۳۴۰ هزار نفر در سه ماهه اخیر مخاطب اکران‌های سیار فیلم‌های کودک و نوجوان سینمای ایران شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ۳۴۰ هزار نفر در سه ماهه اخیر مخاطب اکران‌های سیار فیلم‌های کودک و نوجوان سینمای ایران شدند.

انیمیشن «ببعی قهرمان» و فیلم سینمایی «باغ کیانوش» از آبان ماه وارد چرخه اکران سیار موسسه بهمن سبز شدند. این دو فیلم تاکنون با ثبت ۴۴۰۰ نوبت اکران سیار در سراسر کشور با فروش ۶.۵ نیم میلیارد تومانی توانستند بیش از ۳۴۰ هزار مخاطب را به خود جذب کنند.

در حالی که اکران‌های سینمایی «ببعی قهرمان» و «باغ کیانوش» محدود به ۱۴۶ شهر از کشور است، اکران‌های سیار این دو فیلم تاکنون در بیش از ۷۵۰ شهر و روستا ایران انجام شده است. اکران سیار علاوه بر ۵ برابر کردن وسعت اکران فیلم‌های سینمایی در داخل کشور، توانسته تعداد مخاطبان برخی آثار سینمایی را تا ۱۰۰ درصد افزایش دهد.

اکران سیار بستری برای ایجاد سازمان جدید تماشا برای آثار سینمای ایران در مناطق فاقد سینما در سراسر کشور به جهت تکمیل سبد فرهنگی مناطق کم برخوردار است. علاوه بر مناطق فاقد سینما در شهر‌های دارای سینما نیز اکران سیار پلی است میان شبکه مخاطبین حاضر در مساجد، پادگان‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، کانون‌های فرهنگی و … با تولیدکنندگان فیلم‌های سینمایی است.

از ابتدای سال ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی «قلب رقه»، «آپارتچی»، «باغ کیانوش»، «ببعی قهرمان»، «ساعت جادویی»، «شور عاشقی»، «درآغوش درخت»، «آسمان غرب»، «ایلیا جستجوی قهرمان»، «عطرآلود» و مستند «۱۸ هزارپا» توسط پخش بهمن سبز اکران سیار شدند.

علاقمندان برای نمایش فیلم‌های سینمایی در پاتوق‌های فرهنگی و هنری می‌توانند با مراجعه به سایت esayar.ir درخواست اکران سیار خود را ثبت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار