آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۹۲۴۵

افتتاح مرکز نگهداری شبانه روزی نوباوگان موسسه خیریه گلشن آل طا‌ها با حضور وزیر کار

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اولین روز سفر خود به خوزستان که همزمان با سفر ریاست جمهوری انجام شد، مرکز نگهداری شبانه روزی نوباوگان موسسه خیریه گلشن آل طا‌ها تحت نظارت بهزیستی خوزستان در اهواز را افتتاح کرد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مرکز نگهداری شبانه روزی نوباوگان ۳ تا ۶ سال استان خوزستان توسط موسسه خیریه گلشن آل طا‌ها و تحت نظارت بهزیستی خوزستان احداث شده است. عملیات ساخت این مجموعه در دیماه ۱۴۰۱ آغاز و در مساحت ۲۰۰ متر مربع در ۴ طبقه روی زمین احداث شده است.

نقشه ساختمان طبق استاندارد‌های بالا طراحی و منطبق با نیاز و سن بچه‌ها طراحی و با بهترین مصالح و ایمنی کامل ساخته شده است. در حال حاضر ظرفیت اسمی مرکز ۱۳ کودک و ظرفیت عملی فعلی تا نگهداری ۲۰ کودک است و در شرایط اضطراری قابل افزایش است.

گفتنی است، برای ساخت این ساختمان حدود ۲۵ میلیارد تومان طی ۲ سال هزینه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار