آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۹۹۱۴

ورود سه شهر ایران به فهرست شهر‌های تالابی کنوانسیون رامسر

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست از وارد شدن سه شهر بابل، کیاشهر و گندمان به فهرست شهر‌های تالابی در کنوانسیون رامسر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط‌زیست، آرزو اشرفی زاده روز شنبه اظهارداشت: شهر‌های بابل در استان مازندران و بندر کیاشهر در مجاورت تالاب بین المللی بوجاق استان گیلان و شهر گندمان در نزدیک تالاب گندمان استان چهارمحال و بختیاری به عنوان شهر‌های تالابی معرفی شده‌اند.

وی افزود: درخواست‌ها در ۶۴ امین نشست کمیته دائمی کنوانسیون روسای کمیته مشورتی مستقل اعتباربخشی شهر‌های تالابی اعلام شده‌اند و ۳۱ شهر متقاضی پذیرفته شده برای تلاش‌های حفاظت از تالاب‌های شهری به عنوان شهر تالابی کنوانسیون رامسر پذیرفته شده‌اند.

وی گفت: اعضای متعاهد کنوانسیون رامسر برای حفاظت و استفاده خردمندانه از تالاب‌های سرزمین خود توافق کرده‌اند و با در نظر گرفتن اهمیت شهر‌ها و تالاب‌های شهری کنوانسیون رامسر طرح اعتبارسنجی شهر تالابی در قطعنامه XII.۱۰ معرفی شده است.

اشرفی زاده تاکید کرد: این طرح داوطلبانه فرصتی را برای شهر‌ها به وجود آورده است که از طریق آن بتوانند تالاب‌های طبیعی یا انسان ساخت شهر‌های خود را در سطح بین المللی معرفی کرده و تلاش‌های خود برای حفاظت و بهره برداری خردمندانه از تالابهایشان را با دیگران به اشتراک بگذارند.

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: طرح اعتبار سنجی شهر تالابی، شهر‌های نزدیک، مجاور و وابسته به تالاب ها، به خصوص تالاب‌های با اهمیت بین المللی را به برجسته کردن و تقویت ارتباط مثبت با این اکوسیستم‌های ارزشمند تشویق می‌کند.

وی افزود: از طریق افزایش سطح آگاهی‌های عمومی در خصوص تالاب‌ها و مشارکت در برنامه ریزی‌ها و تصمیم گیری‌های شهری به تقویت ارتباطات مثبت میان برنامه ریزی‌های شهری در راستای حفاظت هر چه بیشتر از این زیست بوم‌های ارزشمند می‌پردازد.

اشرفی زاده خبر داد: گواهی این شهر‌ها در اجلاس آتی متعاهدین کنوانسیون رامسر که در کشور زیمبابوه برگزار خواهد شد اعطا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار