کد خبر:۱۲۲۰۳۵۰

تکمیل تونل دوم سی‌سخت با ۵۳ درصد پیشرفت؛ گامی برای افزایش ایمنی و کاهش ترافیک گردشگری

سرپرست راه و شهرسازی کهگیلویه وبویراحمد از تزریق ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به دو تونل شماره ۱ و ۲ محور ارتباطی یاسوج – سی‌سخت خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی پارسایی، سرپرست راه و شهرسازی کهگیلویه وبویراحمد امروز در جمع خبرنگاران گفت: پروژه تونل دوم سی سخت به طول ۷۵۰ متر در راستای توسعه محور‌های ارتباطی استان و گره گشایی از نقاط حادثه خیز محور ارتباطی یاسوج - سی سخت به ویژه به دلیل گردشگر بودن منطقه و کاهش بار ترافیکی در دستور کار قرار گرفته و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از این تونل ایمنی در مسیر برقرار شود.

پارسایی افزود:تزریق مالی هردو تونل در دستور کار قرارگرفته و جمعا مبلغ ۳۰۰ میلیار ریال در حال پرداخت است. پارسایی با بیان اینکه محور یاسوج – سی سخت یکی از محور‌های اصلی استان خصوصا برای منطقه گردش پذیر شهر سی سخت است مشخصات فنی تونل شماره ۱ و ۲ واقع در محور یاسوج – سی سخت را که با هدف بهسازی و احداث راه اصلی چهارخطه این محور در دستور کار قرار گرفته است را تشریح کرد.

وی تصریح کرد: طول پروژه بهسازی و احداث راه اصلی مسیر محور یاسوج – سی سخت ۳۵ کیلومتر و به صورت چهار خطه است که عرض مسیر دو باند ۱۰.۵۰ متری جمعاً ۲۱ متر در محل‌های جدا شده و ۲۳ متر در محل‌های جدا نشده با احتساب رفوژ میانی است.

سرپرست راه و شهرسازی کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: در طول مسیر یاسوج– سی سخت دو دستگاه پل بزرگ بتنی در دو خط رفت و برگشت به طول هر کدام ۳۲۸ متر و عرض ۱۲.۴ متر و ارتفاع ۷۵ متر با شیب زیاد در محدوده دره پرخطر پل کلو فعلی و همچنین دو دستگاه تونل در دو خط رفت و برگشت به طول ۷۵۰ و ۷۹۰ متر و عرض ۱۲.۴۰ متر با هدف حذف قوس‌های متعدد و با شیب زیاد در محدود پر خطر گردنه قیلونی با هدف حذف قوس‌های متعدد در دستور کار است.

پارسایی بیان اینکه تونل شماره دو داری پیشرفت ۵۳ درصدی است افزود: در ابتدای شروع کار تعداد تونل‌ها ۳ دستگاه بوده که به دلیل مخالفت سازمان محیط زیست طرح هندسی تغییر و باعث حذف یکی از تونل‌ها گردید و به ۲ دستگاه تونل کاهش یافت.

وی تصریح کرد: در طول مسیر یاسوج – سی سخت خصوصا در ایام تعطیل، گردشگری و فصل بارندگی در طول سال شاهد حوادث رانندگی بودیم که در حقیقت با آزار و اذیت مردم همراه بود به طوری که شهروندان در فصل زمستان به دلیل سردسیر بودن منطقه و بارش برف بیش از ۲ ساعت در این محور در ترافیک می‌ماندند. پارسایی با اشاره به عملیات اجرایی این دو تونل بعداز یک وقفه به دلیل کمبود اعتبار هم اکنون فعال است، گفت: طرح احداث تونل دوم به طول ۷۵۰ متر بوده که کامل حفاری شده است.

پارسایی در آخر خاطرنشان کرد: در شرایط بحرانی زلزله سی سخت این محور ارتباطی به دلیل بار ترافیکی زیاد به مدت ۲۲ ساعت مسدود و امکان امداد رسانی به زلزله زدگان وجود نداشت، که این خود دلیل محکمی دال بر تسریع در روند اجرایی پروژه با تزریق اعتبار به موقع است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار