به گزارش به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ خسروی رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ، به بررسی ابعاد مختلف مخدوشی و پوشش پلاک وسایل نقلیه پرداخت و پیامدهای قانونی و اجتماعی این تخلف، از افزایش نظارتها و برخوردهای قاطع با متخلفان را تشریح کرد.
سرهنگ خسروی در خصوص آمار رفع اثر پوشش پلاکها در ده ماهه ۱۴۰۳ گفت: بر اساس آمارهای منتشر شده بیش از ۴۶ هزار خودرو و ۱۶۱ هزار دستگاه موتورسیکلت که پلاک آنها به صورت غیر مجاز پوشانده یا مخدوش شده بود، شناسایی و از تخلفات مربوطه رفع اثر شده است.
وی افزود: پوشش یا مخدوش کردن پلاک جرم محسوب شده و متخلفان با جریمههای سنگین، توقیف وسیله نقلیه و در مواردی ارجاع به مراکز قضائی مواجه میشوند، در بررسیهای انجام شده تعداد نفرات اعزام شده به دادسرا مربوط به تخلفات پلاک از ابتدای سال تا کنون دو هزار و ۳۱۴ نفر بودهاند.
این مقام ارشد نظامی اشاره کرد: طی ده ماهه سال جاری برای سه هزار نفر پیامک حضور در کلاس توجیهی آموزشی ارسال شده که اکثر این افراد با حضور در چنین کلاسی از تبعات و عواقب این عمل مجرمانه مطلع میشوند.
خسروی در پایان تصریح کرد: این افراد کسانی هستند که با این اقدامات از ثبت تخلفاتی، چون ورود به محدودههای طرح ترافیک، عبور از چراغ قرمز، تخلفات سرعت غیر مجاز و… مبرا شوند، اما پلیس با استفاده از سامانههای هوشمند و دوربینهای پیشرفته، توانسته است این تخلفات را به دقت شناسایی، ثبت و جریمه کنند.