کد خبر:۱۲۲۱۱۹۹

پیشرفت چشمگیر گلپایگانی‌ها در توسعه انرژی خورشیدی

رئیس اداره برق گلپایگان گفت: تاکنون ۲۵۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی در این شهرستان نصب و فعال شده و ۵۰۰ کیلووات دیگر در حال قرارداد است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیر قلمی رئیس اداره برق گلپایگان، با اشاره به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در این شهرستان، اظهار کرد: گلپایگان گام‌های مهمی در زمینه تولید برق خورشیدی برداشته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر پنج واحد تولید برق خورشیدی در ادارات شهرستان و ۳۰ واحد دیگر در منازل شهری و روستایی فعال بوده که مجموع تولید این سامانه‌ها در ادارات ۴۰۰ کیلووات و در منازل ۲۰۶ کیلووات است.

رئیس اداره برق شهرستان گلپایگان با اشاره به اهمیت توسعه نیروگاه‌های حمایتی خانگی افزود: در بخش نیروگاه‌های حمایتی خانگی، جلسات متعددی با بسیج سازندگی شهرستان، کمیته امداد و اداره بهزیستی برگزار شده است.

قلمی اضافه کرد: در این راستا، متقاضیان می‌توانند با دریافت معرفی‌نامه برای احداث نیروگاه پنج کیلووات خانگی اقدام کرده و تسهیلات لازم را به میزان هزینه کل پروژه دریافت کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۵۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی در شهرستان نصب و به شبکه متصل شده است، گفت: علاوه بر این، ۵۰۰ کیلووات دیگر نیز در مرحله عقد قرارداد است که بیانگر استقبال گسترده مردم و نهادها از این طرح‌ها است.

رئیس اداره برق شهرستان گلپایگان در خصوص اهمیت استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی گفت: این نیروگاه‌ها نقش مهمی در کاهش آلودگی محیط‌زیست و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی دارند.

قلمی ابراز کرد: احداث چنین سامانه‌هایی علاوه بر کاهش هزینه‌های برق برای خانوارها، به‌ویژه در مناطق روستایی، می‌تواند به حفظ محیط‌زیست و بهره‌گیری بهینه از منابع طبیعی کمک کند.

وی گفت: هزینه راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی را به ازای هر کیلووات بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان اعلام کرد و این طرح را فرصتی مناسب برای کاهش هزینه‌های انرژی و حفظ محیط‌زیست دانست.

رئیس اداره برق گلپایگان در خصوص مشارکت شهروندان در این طرح‌ها و بهره‌مندی از مزایای آن تصریح کرد: شهروندان می‌توانند به اداره برق شهرستان گلپایگان یا سامانه «مهرسان» مراجعه کنند. پس از بررسی شرایط محل و تکمیل مدارک، اقدامات لازم برای احداث سامانه انجام خواهد شد.

قلمی با اشاره به اینکه جلساتی با شهرک‌های صنعتی، ادارات شهرستان، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، فرمانداری و بخشداری برگزار شده است، ابراز امیدواری کرد که با همکاری این نهادها و استقبال شهروندان، گلپایگان به یکی از مناطق پیشگام در تولید انرژی خورشیدی در منطقه تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار