کد خبر:۱۲۲۱۴۹۸

باید از تراکم ۴۸ هکتاری حاشیه‌نشینی تبریز کاسته شود

عضو شورای شهر تبریز گفت: در اواخر سال ۱۴۰۱، شهرداری تبریز با توصیه شورا لایحه‌ای هزارمیلیارد تومانی برای هزار و ۵۰۰ واحد در اراضی ۱۰ هکتاری آورد که نهایتا در ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی شد و در چند بلوک کار شروع شده است.

روح الله رشیدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو با تأکید بر اینکه مدیریت شهری با تأخیر به این فهم رسیده که باید پیگیر مسئله حاشیه‌نشینی باشد، اظهار کرد: ساکنان این مناطق مردمانی بدون تریبون بوده و برای اثبات حق زیست اولیه سال‌ها در صف بوده‌اند تا شناخته شوند.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهری شورای اسلامی کلان‌شهر تبریز افزود: زمانی سیطره رویکرد‌های وارداتی نسبت‌به مسائل اجتماعی باعث شده بود متولیان امر، نسبت‌به واقعیت مقاومت داشته باشند و تصور این بود که باید حاشیه‌نشینان را به‌عنوان عارضه شهری حذف کرد.

رشیدی ادامه داد: حاشیه‌نشینی بخشی از شهر است، اما مولود مجموعه سیاست‌گذاری‌های پیش از انقلاب بوده و مقصر شهروندان نیستند بلکه زمینه ساختاری بوده و اگر بنا بر توسعهٔ شهر باشد، باید باحضور همه نیرو‌های شهر توسعه یاید.

وی تاکید کرد: شهر را نباید به دو قطب دارا و ندار تقسیم و قطب ندار را حذف کرد و قطب ندار را مصرف‌کنندگان منفعل خدمات شهری تصور کرد؛ بلکه ظرفیتی بزرگ در خدمت توسعهٔ شهر هستند.

وی درباره ایجاد شهرک جوانان و انتقال بخشی از حاشیه‌نشینی تبریز به این منطقه گفت: از ابتدا با احداث شهرک جوانان مخالف بودم و این مخالفت و انتقاد نه از حیث شهرسازی بلکه از جهات فرهنگی بود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهری شورای اسلامی کلان‌شهر تبریز، ادامه داد: حذف محلات و کوچاندن گروه‌های اجتماعی حتی اگر از سر اضطرار باشد، تبعاتی برای جامعه دارد و امر مطلوبی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار