آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۷۳۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

گروه فعالیت‌های جهادی ارتباط مردم با کادر درمان را بهبود می‌بخشد/ اردو‌های جهادی شخصیت‌ها را متحول می‌کند

مسئول جهادی دلنشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در گروه‌های جهادی، دانشجویان در محیطی فعالیت می‌کنند که کنترل‌شده است، محیطی که پر از افراد توانمند، دغدغه‌مند و خیر است. اینجا فرصتی فراهم می‌شود که افراد ذره‌ذره مدیریت کردن را یاد بگیرند، رشد کنند و در نهایت تبدیل به سرمایه‌ای ارزشمند و گنجی برای انقلاب اسلامی و آینده این کشور شوند.

گروه فعالیت‌های جهادی ارتباط مردم با کادر درمان را بهبود می‌بخشد/ اردو‌های جهادی شخصیت‌ها را متحول می‌کند

علی ستار فر مسئول جهادی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: فعالیت در گروه‌های جهادی دانشجویی واقعاً یک توفیق بزرگ و فرصتی ارزشمند است که نصیب هر کسی نمی‌شود. حضور در این مسیر، به نظر من، بستگی به تصویر ذهنی دانشجویان از خودشان و آینده‌ای که برای خود متصور هستند، دارد.

وی افزود: برخی دانشجویان وقتی وارد این مسیر می‌شوند، در ذهن خود تصویری از آینده دارند که شامل مطب لوکس، درآمد بالا، خانه‌ای آن‌چنانی و ماشینی گران‌قیمت است. اما گروه دیگری از دانشجویان هستند که از همان زمان پشت کنکور، هدفشان فراتر از این مسائل بوده است. آنها رؤیا داشتند که روزی تبدیل به شخصیتی کارآمد شوند و بتوانند دردی از جامعه دوا کنند. به نظر من، مسیر این افراد از دانشگاه شروع می‌شود و گروه‌های جهادی همان مسیری است که می‌تواند این هدف را محقق کند.

ستار فر گفت: در گروه‌های جهادی، دانشجویان در محیطی فعالیت می‌کنند که کنترل‌شده است، محیطی که پر از افراد توانمند، دغدغه‌مند و خیر است. اینجا فرصتی فراهم می‌شود که افراد ذره‌ذره مدیریت کردن را یاد بگیرند، رشد کنند و در نهایت تبدیل به سرمایه‌ای ارزشمند و گنجی برای انقلاب اسلامی و آینده این کشور شوند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تجربه شخصی من در اردو‌های جهادی از حدود یک سال پیش شروع شد. به پیشنهاد یکی از دوستانم که اکنون به مقام شهادت نائل شده‌اند و تصویر ایشان نیز اینجا وجود دارد، به یکی از اردو‌ها دعوت شدم. ایشان خودشان مسئول برگزاری اردو‌ها بودند و از من خواستند که شرکت کنم. در ابتدا با هدفی مشخص یا جدی وارد نشدم و حتی قصد ادامه مسیر را نداشتم. اما وقتی در آن فضا قرار گرفتم، تلاش بچه‌ها، نیت خیر و دل پاکشان را دیدم و واقعاً "نمک‌گیر" شدم. خدا را شکر که تا امروز جهادی مانده‌ام و این مسیر را ادامه داده‌ام.

وی درادامه بیان کرد: به نظر من، اردو‌های جهادی می‌توانند تأثیرات مثبت زیادی بر جامعه بگذارند. یکی از مسائل مهمی که ما با آن مواجه هستیم، بدبینی مردم نسبت به کادر درمان و نظام سلامت است. این مسئله به دلیل برخی اتفاقات و تصویری که به‌درستی یا نادرستی از کادر درمان در ذهن جامعه شکل گرفته، به وجود آمده است.

ستار فر گفت: برای مثال، همین چند وقت پیش شاهد بودیم که یک متخصص قلب دچار اتفاقی شد که مردم نسبت به آن واکنش‌های منفی نشان دادند. در شهر خودمان نیز نمونه‌هایی داشتیم که برخی دندانپزشکان با چنین مشکلاتی مواجه شدند. به نظرم، کادر درمان تا حدی به دلیل این تصویر غلط، ارتباط خود را با مردم از دست داده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اینجاست که اردو‌های جهادی می‌توانند درمان این مشکل باشند. وقتی مردم پزشکی را ببینند که در شرایط عادی شاید نتوانند در مطب او وقت بگیرند، اما اکنون تمام اعتبار، غرور و امکانات مطب خود را کنار گذاشته و در شرایط سخت، در هوای سرد و در مسیر‌های دورافتاده به میان مردم آمده است تا چند روز خدمت‌رسانی کند، این نگاه منفی تغییر می‌کند. اردو‌های جهادی می‌توانند این تصویر غلط را اصلاح کنند و رابطه میان کادر درمان و مردم را بهبود ببخشند.

مسئول جهادی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از طرف دیگر، اردو‌های جهادی تأثیرات شگرفی بر شخصیت دانشجویان می‌گذارند. دانشجویان امروز، آینده‌سازان کشور هستند و مسیری که در این دوران طی می‌کنند، تعیین می‌کند که چه انسان‌هایی در زمان فارغ‌التحصیلی خواهند شد.

وی در ادامه افزود: برای مثال، ما در منطقه خنداب فعالیت می‌کنیم و رئیس شبکه بهداشت آنجا به ما می‌گفت که پزشکان طرحی حاضر نیستند در منطقه‌هایی که به آنها اختصاص داده شده، فعالیت کنند. اما نکته جالب اینجاست که دانشجویان جهادی ما به همان مناطق، داوطلبانه می‌روند، بدون هیچ توقعی و بدون اینکه چیزی عایدشان شود.

ستار فر در پایان گفت: این دانشجویان وقتی فارغ‌التحصیل می‌شوند، دیگر انسان‌های معمولی نخواهند بود. آنها انسان‌هایی دغدغه‌مند، توانمند و پیگیر خواهند بود که می‌توانند برای جامعه و کشور منشأ خیر و تحول باشند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار