کد خبر:۱۲۲۲۵۹۴
در نشست توسعه آموزش‌های عالی مهارتی در جزیره کیش؛

سرپرست دانشگاه: دانشگاه جامع علمی کاربردی از پژوهش‌های مرتبط با اهداف این دانشگاه حمایت می‌کند

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: از پروژه‌های تحقیقاتی، طرح‌های پژوهشی و فناوری، پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری که درباره دانشگاه جامع علمی کاربردی باشد، حمایت می‌کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی اکبری در نشست توسعه آموزش‌های عالی مهارتی در جزیره کیش که با حضور دکتر صباحی زاده رئیس واحد استان هرمزگان، اشرفی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه، مهندس کمالی زاده سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی کیش، جمعی از مدیران گروه، اساتید و دبیران انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی مرکز کیش برگزار شد، به اهمیت تخصصی شدن آموزش‌های علمی کاربردی در جزیره کیش اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال تامین نظر صاحبان مشاغل برای رفع نیاز نیروی انسانی ماهر در بازار کار است.

وی با تاکید بر اهمیت مهارت‌آموزی و تفکیک وظایف دانشگاه‌ها، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی به تربیت افرادی می‌پردازد که بتوانند به سرعت وارد بازار کار شوند.

دکتر علی اکبری در ادامه اظهار داشت: اولویت ما پذیرش بالا نیست بلکه دانشجویان تربیت شده باید پاسخگوی نیاز‌های بازار کار باشند. سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به اهمیت ایجاد مراکز جدید آموزشی و توجه به رشته‌های مورد نیاز بازار کار اشاره و بر لزوم همکاری با صنوف مختلف تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در برنامه توسعه خود به نیاز‌های منطقه فکر می‌کند و رشته‌های جدید را بر اساس نیاز‌های آن منطقه دایر می‌کند.

دکتر علی اکبری افزود: رویکرد جدید در مرکز آموزش علمی کاربردی کیش ایجاد رشته‌های تحصیلی در حوزه‌های دریا، ساحل و گردشگری است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به ضرورت مطالعه نیاز‌های حال و آینده منطقه آزاد کیش اشاره کرد و گفت: از همکاران می‌خواهم که دوره‌های آموزشی بلند مدت و کوتاه مدتی را شناسایی کنند که مورد نیاز منطقه است و برگزاری این دوره‌ها را در دستور کار قرار دهند.

دکتر علی اکبری در پایان به اهمیت افزایش میزان مشارکت دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی تأکید کرد و گفت: هرگونه فعالیتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی باید مرتبط با مهارت باشد و فعالیت‌های فرهنگی هم باید مهارتی و متفاوت از سایر دانشگاه‌ها باشد.

در این حاشیه این نشست، شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل تسنن کیش با ابراز خرسندی از تلاش‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در جزیره کیش، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه کارآفرین است که بار آموزش بومیان و کیشوندان را در سطح آموزش عالی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در جزیره را برعهده دارد.

امام جمعه اهل تسنن کیش ابراز امیدواری کرد با حمایت و مشارکت سازمان منطقه آزاد کیش، این دانشگاه بتواند در راستای تربیت نیرو‌های توانمند و مورد نیاز بازار کار جزیره کیش بیش از گذشته موفق باشد.

در ادامه، دکتر علی اکبری به ضرورت مطالعه نیاز‌های جامعه محلی اشاره کرد و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در جزیره کیش، بیشترین دانشجوی بومی و کیشوند را در بین سایر دانشگاه‌ها دارد و به دنبال تخصصی شدن آموزش‌ها و پاسخگویی به نیاز‌های بازار کار است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی آمادگی کامل دارد تا با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش براساس نیاز‌های بازار کار جزیره را با آموزش مهارت‌های تخصصی نیرو‌های مورد نیاز در مقاطع بلندمدت (کاردانی و کارشناسی ناپیوسته) و کوتاه مدت را برطرف کند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور همچنین در بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی کیش گفت: باتوجه به لزوم توسعه آموزش‌های عالی مهارتی، مرکز آموزش علمی کاربردی کیش نیازمند فضای آموزشی بیشتری است که توسعه این فضا در دستور کار قرار دارد.

دکتر محمد علی اکبری در بازدید از کلاس‌ها، کارگاه‌ها و امکانات ساختمان‌های مورد استفاده آموزش علمی کاربردی کیش به ظرفیت بالای برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت در گروه فرهنگ و هنر در این جزیره اشاره کرد و گفت: اقدامات انجام شده برای احیای کتابخانه مرکز و فراهم شدن محیطی برای کسب و کار و درآمد دانشجویان دانشگاه، قابل تحسین است.

گفتنی است مرکز آموزش علمی کاربردی کیش به عنوان تنها متولی آموزش‌های عالی مهارتی در منطقه آزاد کیش است. این مرکز آموزش عالی، ۵۶۰ دانشجو دارد و در مقطع کاردانی دارای رشته‌های هتلداری، گردشگری، معماری، مدیریت کسب و کار، حسابداری، حقوق، طراحی لباس، طراحی گرافیک، فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی دارای

رشته‌های حسابداری، حقوق، مدیریت گردشگری، معماری و مدیریت کسب و کار می‌باشد و تاکنون بیش از ۸ هزار نفر فارغ‌التحصیل داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار