آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۹۵۹
نگاهی به پر حاشیه‌ترین فیلم فجر ۴۳؛

طلسم توقیف ۶ ساله «قاتل وحشی» شکسته شد!

فیلم سینمایی «قاتل وحشی» به کارگردانی حمید نعمت‌الله پس از ۶ سال توقیف و حواشی بسیار، بالاخره امسال در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، می‌گویند تلاش‌های حمید نعمت‌الله بالاخره دارد جواب می‌دهد. هادی ناییجی عضو شورای پروانه نمایش از صدور پروانه نمایش فیلم سینمایی «قاتل وحشی» خبر داد و گفت: «خدا را شکر این فیلم پروانه اکران در جشنواره فجر را گرفته و امیدوارم حمید نعمت‌الله روز به روز سرحال‌تر در این مملکت فیلم بسازد.»

نعمت‌الله یکبار در سال ۱۳۹۹ و باردیگر در سال ۱۴۰۰ درصدد اکران فیلم «قاتل وحشی» در جشنواره فیلم فجر برآمد، که موفق نشد. اما بالاخره قرار است، طلسم این فیلم توقیفی پس از ۶ سال در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شکسته شود.  

کارگردان فیلم سینمایی «قاتل وحشی» امسال هم پیش از برگزاری چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، فرم این دوره از جشنواره را هم ثبت‌نام کرد. قصه توقیف این فیلم همچنان ادامه داشت و نعمت‌الله به اکران در یک سالن کوچک هم نرسید. اما گویا خواسته‌ی او محال نبود و رضایت دبیر جشنواره فیلم فجر را گرفته است، حال باید دید سازو کار دبیر جشنواره منوچهر شاهسواری چیست؟ و برای اکران «قاتل وحشی» چه برنامه ریزی کرده است؟!

این فیلم سینمایی به‌خاطر حواشی بسیارش در اکران، توقیف ۶ ساله، بازی و حضور نامتعارف لیلا حاتمی و ...، به حتم با به نمایش گذاشتنش لقب پرحاشیه‌ترین فیلم سال جشنواره را از آن خود می‌کند. اتفاقی که دبیر این دوره از جشنواره به خوبی به آن واقف است.  

گفتنی است، فیلم سینمایی «قاتل وحشی» با بازی لیلا حاتمی، امین حیایی، ستاره اسکندری و ... تولید شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار