آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۲۱۱

وضعیت هوای پنج شهر خوزستان قرمز شد

طبق اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای امروز پنج شهر خوزستان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۰:۰۰ امروز (۱۶ بهمن‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۱۵۱، ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۶۱، ایستگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز ۱۶۸ و ایستگاه دوم اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز ۱۶۶، ایستگاه پست برق شماره ۳ اهواز ۱۵۶، ایستگاه‌های اندیمشک و شوشتر ۱۵۵، ایستگاه ماهشهر ۱۶۶ و ایستگاه هندیجان ۱۵۴ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهر‌ها در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

همچنین هوای دزفول، گتوند، سوسنگرد، هویزه، خرمشهر، شادگان و امیدیه در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

طبق شاخص ۲.۵ میکرون، هوای رامهرمز، آغاجاری، آبادان و در شرایط «قابل قبول» و هوای مسجدسلیمان در وضعیت «پاک» بوده است.

بیشتر بخوانید؛

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

۲۰ درصد از مرگ‌های مردم خوزستان مربوط به آلودگی هواست

پژمان بختیاری‌نیا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جمع خبرنگاران اظهار کرد: در خصوص مرگ و میر منتسب به آلودگی هوا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطالعاتی را به صورت سالانه انجام می‌دهد که این شامل همه کلانشهر‌ها است.

وی افزود: اهواز در سه تا چهار سال اخیر به طور متوسط یکهزار مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا داشته است که اگر متوسط مرگ و میر را در این کلانشهر پنج هزار نفر در نظر بگیریم از هر پنج مرگ یک مورد مربوط به آلودگی هوا بوده است.

بختیاری نیا ادامه داد: ۲۰ درصد مرگ و میر‌های شهر اهواز مربوط به آلودگی هوا با جزء PM:۲.۵ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار