آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۳۸۱

انهدام ۵ باند سرقت و دستگیری ۳۳۲ سارق در البرز

فرمانده انتظامی استان از انهدام ۵ باند سرقت و دستگیری ۳۳۲ ‏سارق در اجرای چهاردهمین مرحله طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در استان البرز خبر ‏داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند اظهار کرد: چهاردهمین مرحله طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در استان البرز با هدف دستگیری و برخورد با سارقان و مالخران به مدت ۳ روز به مرحله اجرا درآمد.

وی با اشاره به دستگیری ۳۳۲ سارق در این طرح گفت: دستگیری ۲۲ مالخر، ۶ سارق مسلح، کشف ۶۳ دستگاه خودرو سرقتی و بیش از ۲۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه از دیگر نتایج این طرح به شمار می‌آید.

فرمانده انتظامی استان  افزود: در اجرای این طرح بیش از ۳۰۰ دستگاه قطعات و لوازم خودرو، ۳۰۰ قلم لوازم خانگی، ۲ قبضه سلاح جنگی و ۲۰ قبضه سلاح شکاری از متهمان کشف و ۲۵۰ دستگاه خودرو و ۷۰ دستگاه موتورسیکلت سرقتی نیز توقیف گردید.

سردار هداوند با بیان اینکه متهمان در تحقیقات انجام شده به بیش از ۶۵۰ فقره انواع سرقت اعتراف کرده‌اند گفت:در اجرای این طرح ۳۵ باند منهدم که اغلب سارقان اقدام به سرقت به عنف، منازل، قاپ زنی، تحت پوشش مامور، خودرو و موتورسیکلت و لوازم و قطعات و اماکن می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به اینکه ارزش اموال کشف شده در این طرح بیش از ۲۸۰ میلیارد ریال برآورد گردیده است اظهار داشت: اجرای این طرح‌ها که از ابتدای سال در سطح استان به صورت مستمر اجرایی می‌شود منجر به کاهش ۲۳ درصدی وقوعات سرقت‌ها و افزایش ۱۸ درصدی کشفیات شده است.

سردار هداوند گفت:با توجه به ایام پایانی سال اقدامات پلیسی در برخورد با سارقان و مالخران تشدید خواهد شد و کلیه سارقان و مالخران تحت کنترل هوشمند پلیس قرار دارند و این طرح‌ها در سطح استان به صورت مداوم ادامه خواهد داشت و کلیه اماکن و مراکز خرید به صورت ویژه توسط پلیس مورد رصد قرار خواهد گرفت.

فرمانده انتظامی استان در پایان گفت: از شهروندان تقاضا داریم هشدار‌های پلیس را جدی گرفته و در نگهداری اموال خود اهتمام ویژه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را در اسرع وقت با پلیس در میان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار