آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۷۹۷

صرفه‌جویی ۱۵ میلیارد دلاری ترکیه از طریق توسعه انرژی خورشیدی و بادی

براساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی در طی ۲.۵ سال گذشته، توسعه گسترده انرژی‌های خورشیدی و بادی در ترکیه این امکان را فراهم کرده است تا این کشور حدود ۱۵ میلیارد دلار در واردات گاز طبیعی صرفه‌جویی کند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: براساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی در طی ۲.۵ سال گذشته، توسعه گسترده انرژی‌های خورشیدی و بادی در ترکیه این امکان را فراهم کرده است تا این کشور حدود ۱۵ میلیارد دلار در واردات گاز طبیعی صرفه‌جویی کند.

برق تولید شده از انرژی خورشیدی ۶ درصد از کل تولید برق ترکیه را تشکیل می‌دهد. ترکیه موفق شده است ظرفیت تولید انرژی خورشیدی خود را دو برابر کرده و به بیش از ۱۹ گیگاوات برساند. این پیشرفت به حدی چشمگیر بوده است که ترکیه تا اوت ۲۰۲۴ به اهداف تعیین‌شده برای سال ۲۰۲۵ دست یافته است.

سهم عمده‌ای از این رشد به واسطه پروژه‌های خودمصرفی غیرمجاز بوده است که توسط خانوارها و کسب‌وکارها اجرا شده‌اند. این پروژه‌ها، بدون نیاز به مجوزهای رسمی، نقش قابل توجهی در افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی داشته‌اند و نشان‌دهنده علاقه و مشارکت فعال مردم و بخش خصوصی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تلقی شده است.

گزارش Ember همچنین اشاره می‌کند که توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در ترکیه نه تنها به کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و صرفه‌جویی در هزینه‌های واردات انرژی کمک کرده، بلکه به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و حفاظت از محیط زیست نیز یاری رسانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار