
غریب آبادی: امروز بیشتر هر زمانی جهان بسمت یکجانبه گرایی سوق داده شد / رژیم صهیونیستی دارای زرادخانه هسته ای بسیار خطرناک است/ پاسخ غریب آبادی به اظهارات وقیحانه در توجیه تجاوز به تأسیسات هستهای ایران + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه در نشست شورای امنیت اظهار داشت: موضوع چندجانبه گرایی در شرایط فعلی نظام بین الملل بسیار حائز اهمیت شده و امروز بیشتر هر زمانی جهان بسمت یکجانبه گرایی سوق داده شده است.
وی افزود: استفاده از ابزار تحریم، نقض آشکار منشور بین الملل است؛ دهها دولت قانونی به دلیل دخالت آمریکا سرنگون شدهاند و بیش از ۸۰ قطعنامه شورای امنیت توسط آمریکا وتو شده است.
غریب آبادی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی از گرسنگی بعنوان ابزار جنگی علیه بی گناهان غزه استفاده میکند.
وی یادآور شد: در دهه گذشته بیش از ۳۰۰۰ عملیات تروریستی انجام داده و بیش از ۷ میلیون فلسطینی را آواره و صدها هزار نفر را شهید و مجروح کرده است.
غریب آبادی تاکید کرد: این رژیم که دارای زرادخانههای هستهای است و بسیار میتواند خطرناک باشد مرتبا به سرزمین های همسایگانش تجاوز می کند.
غریبآبادی: ایالات متحده آمریکا، عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران مشارکت داشت
کاظم غریبآبادی افزود: در سحرگاه ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵، رژیم صهیونیستی حملات مسلحانهای را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد و این حملات به رهبری یک جنایتکار جنگی صورت گرفت که حکم بازداشت بینالمللی دارد
معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه افزود: ایالات متحده آمریکا، عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل، با حمایت کامل از رژیم صهیونیستی، در این تجاوز مشارکت داشت.
وی تصریح کرد: طبق اعلام رسمی، حملات رژیم صهیونیستی منجر به شهادت ۱۱۰۰ نفر، از جمله ۱۳۲ زن، ۴۵ کودک و ۲۶ نفر از کادر درمان شده است. همچنین، بیش از ۸۲۰۰ واحد مسکونی، ۱۷ بیمارستان و مراکز بهداشتی، ۱۱ آمبولانس و زیرساختهای غیرنظامی ایران تخریب شد
غریب آبادی افزود: این حملات نه تنها به زیرساختها و اماکن غیرنظامی آسیب وارد کرده، بلکه رژیم صهیونیستی در حمله به زندان اوین، بیش از ۷۰ انسان بیگناه را به شهادت رساند و در اقدامی دیگر، برای ترور یک استاد دانشگاه، ۱۵ نفر از اعضای خانوادهاش را کشت.
پاسخ غریب آبادی به اظهارات وقیحانه در توجیه تجاوز به تأسیسات هستهای ایران
معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه در ادامه گفت: در نامهای به تاریخ ۲۷ ژوئن، نماینده آمریکا به رئیس شورای امنیت در توجیه حملات به تأسیسات صلحآمیز هستهای ایران، مدعی شد که این حملات در چارچوب ماده ۵۱ منشور ملل متحد و برای حذف تهدید برنامه هستهای ایران علیه رژیم اسرائیل و صلح و امنیت بینالملل صورت گرفته است.
وی افزود: در پاسخ به این اظهارات، لازم است نکاتی مطرح می کنم: ایران در طول سدههای اخیر به کشوری حمله نکرده و هیچ تهدیدی به حمله مسلحانه علیه آمریکا نداشته است. در مقابل، آمریکا بیش از ۵۰۰۰ بمب هستهای دارد، این سلاحها را علیه مردم بیگناه ژاپن به کار برده و بیش از ۷۰۰ پایگاه نظامی در بیش از ۱۳۰ کشور جهان دارد. آیا ایران تهدیدی برای صلح و امنیت بینالمللی است یا آمریکا؟
انتقاد غریب آبادی نسبت به سکوت و جانبداری در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران
معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه یادآور شد: در حالیکه اکثر کشورهای جهان تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کردند، اما سه کشور اروپایی، شورای امنیت، شورای حکام و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در عمل جانبدارانه عمل کرده و به مسئولیتهای خود عمل نکردند.
وی اذعان داشت: ایران مورد تجاوز دو رژیم دارنده سلاح هستهای قرار گرفت، اما آمریکا و حامیان آن مانع صدور قطعنامه در شورای امنیت و شورای حکام شدند؛ این سکوتها و عدم اقدامها حاکمیت قانون در سطح بینالمللی را به خطر انداخته است و چرا این کشورها و نهادها در برابر نقض قوانین توسط رژیم صهیونیستی در زمینه سلاح هستهای سکوت کردهاند؟
غریب آبادی افزود: طبق حقوق بینالملل، ارتکاب یک عمل متخلفانه بینالمللی مستلزم مسئولیت بینالمللی است. جمهوری اسلامی ایران با تمام توان خود حقوقش را از طریق مجاری دیپلماتیک، حقوقی و قضائی بینالمللی پیگیری خواهد کرد.
تلاش کشورهای اروپایی برای بازگرداندن تحریمها نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ و سوءاستفاده از مکانیسم ماشه است
معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه در ادامه گفت: یک دولت دارنده سلاح هستهای در معاهده عدم اشاعه و یک رژیم خارج از معاهده، به تأسیسات هستهای یک دولت عضو معاهده که تحت پادمانهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار داشتند، حمله نظامی کردهاند.
غریب آبادی افزود: در حالی که سه دولت اروپایی، که دو دولت از آنها عضو دائم شورای امنیت ملل متحد هستند، مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کردهاند، اکنون قصد دارند تحریمهایی را که دو دهه پیش به دلیل فعالیتهای همین تأسیسات وضع شده بود و در اثر برجام خاتمه یافتهاند، مجدداً بهطور علنی بازگردانند
وی تصریح کرد: سه کشور اروپایی که فاقد جایگاه قانونی هستند و به تعهدات خود ذیل برجام عمل نکردهاند و در جریان تجاوز اخیر از متجاوز حمایت کردند، هرگونه تلاش برای فعال کردن مکانیسم ماشه در توافقی که ۷ سال است اجرایی نشده، را باید سوءاستفاده و غیرقانونی قلمداد کرد.
هرگونه تجاوزات باید به صراحت رد شود / شورای امنیت باید حافظ عدالت و صلح برای تمام کشورها باشد
معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه همچنین گفت: ما بر این باوریم که صلح از طریق احترام به حقوق، عدالت و دیپلماسی حاصل میشود، نه با بمب و اجبار. عادیسازی تجاوز باید بهطور قاطع رد شود.
وی افزود: شورای امنیت نباید به ابزاری در خدمت منافع قدرتهای خاص تبدیل شود، بلکه باید حافظ عدالت، صلح و امنیت برای تمام کشورها باشد؛ متأسفانه، شورای امنیت در مواجهه با تجاوزات، اشغال، نسلکشی، محاصرههای اقتصادی غیرقانونی و تروریسم دولتی ناکام بوده است
غریب آبادی تاکید کرد: ایران کشوری صلحجو است، اما در مقابل تجاوزات قاطعانه ایستادهایم و متجاوزان باید بدانند که توطئههای آنان شکست خواهد خورد. ایران استوار و سرافراز به راه خود ادامه خواهد داد.
تکمیل می شود