
پروژه ایجاد آشوب داخلی در ایران تابستان امسال با حملات اسرائیل و آمریکا ناکام ماند
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو؛ نیویورک تایمز در یک مقاله تحلیلی نوشت که قبل از حملات اسرائیلی، برخی تحلیلگران ایران پیشبینی کرده بودند که در تابستان امسال ایران علاوه بر بحران اقتصادی، تأمین آب، برق و سوخت در ایران با افزایش دما دچار آشفتگی داخلی خواهد شد.
به نظر میرسد جنگ اثر معکوسی داشته است. اکنون برخی از ایرانیها به نظر میرسند که حاضرند محدودیتهای بیشتری از سوی دولت را ،از جمله سختتر شدن دسترسی به اینترنت بپذیرند. دولت ایران همچنین آغاز به انجام حملات گسترده نفوذگران و جاسوسها کرده است.
تقویت احساس ملیگرایانه
خشم ناشی از حملات موجب افزایش احساسات ملیگرایانه شده است ومسئولین ایران امیدوارند که این احساسات را به یک لحظه میهنپرستی تبدیل کنند تا از نظام خود در برابر چالشهای اقتصادی و سیاسی حمایت کنند.
نتیجه این شده است که ایران اکنون به افسانههای قدیمی و نمادهای ملیگرایانه روی آورده است که بسیاری از ملیگرایان سکولار ایران قبلاً آنها را متعلق به خود میدانستند.
در شهر باستانی شیراز، یک بیلبورد نخستوزیر رژیم اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، را در حال زانو زدن در برابر مجسمه شاه شاپور اول، پادشاه ایرانی قرن سوم میلادی، نشان میدهد که مشابه تصویری است از خرابههای شهر باستانی تخت جمشید داریم.
در میدان ونک تهران، یک بیلبورد برای "آرش کمانگیر"، شخصیت اسطورهای که گفته میشود مرزهای ایران را با پرتاب نیروی زندگی خود از نوک یک تیر تعیین کرده، نصب شده است. حالا به جای تیرها، این موشکهای جمهوری اسلامی است که از کمان او پرتاب میشود.
به گفته محسن برهانی، استاد حقوق در دانشگاه تهران و تحلیلگر سیاسی مشهور،ما شاهد تولد ترکیب هویت شیعه و ملیگرایی ایرانی هستیم و این نتیجه حمله به ایران است.
افزایش خشم عمومی به رژیم صهیونیستی و آمریکا
ترامپ و نتانیاهو خواستهاند که ایرانیها علیه دولت خود قیام کنند و این باعث شده است که حتی برخی منتقدان دولت ایران استدلال کنند که مردم درحال حاضر دست به اعتراض نخواهند زد.
یکی از شهروندان ساکن تهران در تماس تلفنی با نیویورک تایمز گفت: «مردم نمیخواهند تغییرات داخلی تحت تأثیر دولتهای خارجی باشد»
وی افزود:«این برخلاف افتخار ملی من است که کشوری بیاید، به سرزمین من تعرض کند و به سایتهای هستهای ما حمله کند. این برنامه هستهای رویا یا آرزوی من نیست، اما در نهایت، بخشی از سرزمین و قلمرو من است.»
روزنامه آمریکایی با ابراز عصبانیت و ناراحتی از بازنشر سرودهایی با مضمون دفاع از ایران پس از جنگ اخیر نوشت خشمِ مردم ایران ناشی از حملات اسرائیل و آمریکا که به فوران احساسات ملیگرایانه منجر شده است.