آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۱۲۷

دولت ترامپ هزاران سند محرمانه در مورد ترور مارتین لوتر کینگ منتشر کرد

دولت رئیس‌جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ، با وجود مخالفت خانواده مارتین لوتر کینگ، بیش از ۲۳۰ هزار صفحه سند در مورد ترور رهبر حقوق بشر آمریکا، مارتین لوتر کینگ، که به سال ۱۹۶۸ برمی‌گردد، منتشر کرد.
دولت ترامپ هزاران سند محرمانه در مورد ترور مارتین لوتر کینگ منتشر کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ دولت رئیس‌جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ، با وجود مخالفت خانواده مارتین لوتر کینگ، بیش از ۲۳۰ هزار صفحه سند در مورد ترور رهبر حقوق بشر آمریکا، مارتین لوتر کینگ، که به سال ۱۹۶۸ برمی‌گردد، منتشر کرد. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که خانواده کینگ نگرانی‌هایی از سوءاستفاده سیاسی از این اسناد دارند.

این اسناد در راستای دستوری که ترامپ در ۲۳ ژانویه گذشته امضا کرد، منتشر شدند. دستور ترامپ بر رفع محرمانگی از اسناد دولتی مربوط به سه شخصیت برجسته سیاسی قرن بیستم صادر شده بود. این اسناد به ترور رئیس‌جمهور جان اف. کندی در سال ۱۹۶۳، همچنین اسناد مربوط به برادرش رابرت کندی و مارتین لوتر کینگ مربوط می‌شوند.

در ماه مارس، اداره آرشیو و اسناد ملی اسناد جدید محرمانه‌ای درباره ترور رئیس‌جمهور جان اف. کندی منتشر کرد که به شوک بزرگی برای ایالات متحده و جهان تبدیل شد و منجر به ظهور بسیاری از نظریات و حدس و گمان‌ها گردید.

صفحات منتشر شده در روز دوشنبه شامل اطلاعاتی درباره تحقیقات FBI هستند. تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی، اظهار داشت که این اسناد حاوی اطلاعات حساسی در مورد تحقیقات FBI در پیگیری‌های بین‌المللی برای یافتن قاتل احتمالی مارتین لوتر کینگ و شهادت زندانیانی است که با وی در ارتباط بودند.

 

نگرانی فرزندان لوتر کینگ از سوءاستفاده از اسناد

 

با این حال، فرزندان مارتین لوتر کینگ نگرانی‌های خود را از احتمال سوءاستفاده از اسناد منتشر شده ابراز کردند و هشدار دادند که ممکن است از این اسناد به‌طور سیاسی برای "تخریب شهرت پدرشان و حمله به میراث او یا تضعیف دستاوردهای جنبش حقوق مدنی" استفاده شود.

آنها در بیانیه‌ای مشترک به یادآوری این نکته پرداختند که مارتین لوتر کینگ در طول زندگی خود مورد یک کمپین سیستماتیک از دروغ‌پراکنی و نظارت قرار گرفت که توسط مدیر وقت FBI، جی ادگار هوفر، اجرا شد تا "شهرت او و جنبش حقوق مدنی را تخریب کند."

فرزندان کینگ همچنین شک و تردید خود را نسبت به محکومیت جیمز ارل ری، مرد سفیدپوستی که به دلیل ارتکاب این جنایت در ۴ آوریل ۱۹۶۸ در ممفیس، ایالات متحده، که مارتین لوتر کینگ برای حمایت از اعتصاب کارگران به آنجا رفته بود، محکوم شد، ابراز کردند.

گفته می‌شود که جیمز ارل ری در سال ۱۹۹۸ در زندان درگذشت، در حالی که هنوز سوالات زیادی درباره جزئیات این جنایت و نقش احتمالی سازمان‌های امنیتی آمریکا در آن مطرح است. این موضوع باعث شد که خانواده کینگ بارها خواستار تحقیقات شفاف و مستقل در این زمینه شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار